Beoordelingen van Sangam Tandoori Rotterdam

Recente recensies

5.0
M&J
gisteren
Marina
16 juli 2021

Altijd heerlijk, altijd vers en goed warm, altijd op tijd, altijd super vriendelijk dus altijd voor herhaling vatbaar.

Dana
28 juni 2021

Altijd top!!!

MW
28 juni 2021

Eten was er snel en zoals altijd heerlijk.

Smahan
26 juni 2021

Het is mijn standaard fave indiaans restaurant geworden. Zeker een aanrader en de mensen super lief

Chakir
20 juni 2021
Raj Gainda
13 juni 2021

de prawn biryani en de mithaai waren heerlijk zoals altijd.

Leela
12 juni 2021
Susana
7 juni 2021

Zeer tevreden

Winne
4 juni 2021

Eten is altijd heerlijk. 1 item miste bij de bestelling maar deze werd snel nabezorgd. Helemaal top!

GOM
1 juni 2021

Heerlijk!

Ann
30 mei 2021

Altijd super!

Big Brothets Big Sisters of Rotterdam
26 mei 2021

De bestelling is precies op tijd bezorgd. Iedereen heeft zeer genoten van alle verschillende gerechten. Zeker de moeite waard om uit te proberen.

Maria
24 mei 2021
Marina
23 mei 2021

Dat wij het eten heerlijk vinden is niet nieuw, maar ook onze visite heeft genoten van al dit lekkers. :)

VP
18 mei 2021

Weer erg goed, pittig, spicy, vol van smaak. Heel lekker! Ons 'uitje' met Sangam, thuis! Palak paneer en chicken tikka jalfrezi! Het naanbrood is ook t beste dat we kennen!

Antonie
17 mei 2021

Snel bezorgd en super lekker eten! We hebben er enorm van genoten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Spee
17 mei 2021

Altijd erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MJ
11 mei 2021

Een woord, heerlijk.

iris
10 mei 2021

top, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amer
10 mei 2021

Heerlijk goed gevulde gerechten aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tal
2 mei 2021

Ik heb hier heel vaak besteld. Helaas vind ik de kwaliteit van eten erg afwisselend. Jammer dat ik niet van tevoren kan checken wie de kok van de dag is. Vandaag was helaas alles extreem zoet en flauw. Kip was wel mals en goede portie. Maar saus was gewoon room met veel suiker. Ik miste de gelaagdheid in smaken die ik bijv vorige week had. Idem voor chana masala. Gewoon alleen zoet. Er is niks India’s aan de smaak - gewoon geen kruiden. We hebben voor het eerst ook gebakjes besteld, die waren ook extreem zoet, maar horen zo, denk ik. Het was leuk om ze even uit te proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naoual
2 mei 2021

Zo genoten van het eten!!!

Alex
2 mei 2021
Walter de Jong
1 mei 2021

Heerlijke samosa’s. Vriendelijke man achter de kassa. Super!!

Verberne
28 april 2021

Lekker eten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prima porties en lekker snel geleverd.

Ka
28 april 2021

Chana Buna en palak was top !

Sabina
26 april 2021

Erg lekker en vers

Matthijs
26 april 2021

Uitstekend, de kip is van goede kwaliteit en dus sappig. Verder ook voortreffelijke ingrediënten en bereiding. Genieten!

Ann
26 april 2021

Altijd super!

Anoniem
20 april 2021

Weer heerlijk gegeten!!! Ook de volgende dag blijft het eten superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline van Asten
19 april 2021

Heerlijk gegeten en heel snel bezorgd, echte aanrader!

Marina
19 april 2021

Het was weer heerlijk en bezorging perfect op tijd, dank jullie wel.

Anoniem
19 april 2021

Zoals altijd heerlijk eten, goede porties en snelle en vriendelijke bezorging!

Eric Santoe
13 april 2021

Ben bij vetschillende tandoori restaurants geweest, maar Sangam is tot nu toe het lekkerst..

Viktoria
10 april 2021
Eazy
9 april 2021

Altijd vers en lekker zoals gewoonlijk!

Deepu singh
6 april 2021

Biryani lams. Was lekker man bilal. Lams was boterzacht. Thnx namens vrouw en kindje ook.

Jannes
5 april 2021

Is normaal echt heel goed, maar helaas deze keer gedroogde Cocos vlokken in de channa massala. Vroeger zat dat er niet in, liever in de toekomst uit 't recept laten maakt het echt veeeeeel minder lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nabil Laghmiri
5 april 2021

Heerlijk gegeten. Ben ook niet anders gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 april 2021

Weer heerlijk gegeten. Grote warme porties hij werd ook snel en netjes geleverd. Helaas ben ik de enige die van echt pittig houdt en gaat mijn voorkeur uit naar de pittige gerechten. Maar ook de milde gerechten zijn rijk van smaak! (De zoete hapjes waren heerlijk vooral de witte😋)

Anwer
3 april 2021

Eten was heerlijk. We hebben genoten. Vol van smaak met diverse specerijen en kruiden. Een echte aanrader. Bezorger was heel vriendelijk en snel. Onze complimenten aan heel Sangam Tandoori restaurant Team.

Vanessa
3 april 2021

Ik heb altijd bij jullie besteld maar dit keer was het eten niet vers! Kip was heel taai en stukjes kip waren hard alsof het van de magnetron komt!!! En die rasmalai waren ook heel hard!! Vind erg jammer want heb wel dik betaald voor het eten.

T..
3 april 2021
Kajal
1 april 2021

Uitmuntend, perfect, mindblowing! De chicken biryani was heavenly gooood. Can’t get enough.

Levi
28 maart 2021

Sangam is een geheime schat in Rotterdam. Heerlijk lekker eten! Was weer fijn om jullie heerlijke recepten te mogen proeven. Echt een aanrader.

Schipper
27 maart 2021

Dit was mijn tweede bestelling en wederom weer heerlijk gegeten (en genoeg over voor morgen😌) Nu totaal andere andere gerechten (kip lam en vegetarisch) op 1 na, en iedereen heeft gesmuld😋. Als je van verfijnde Indiaas/ Pakistaanse gerechten houdt, ben je bij Sangam aan het juiste adres!!

Sd
27 maart 2021
Jean-Paul
26 maart 2021

Het eten is hier geweldig lekker, en altijd van dezelfde hoge kwaliteit. Bezorging is erg vriendelijk. Wij bestellen al jaren bij Sangam en het is nog nooit tegengevallen

Schipper :-)
23 maart 2021

Heerlijk gegeten.. mooie grote Porties goed verpakt, lekker warm.. ik weet wat ik morgen ook eten zal.. mijn heerlijke eten van vandaag. Zowel de kip, lam en vegetarische gerechten zijn 👌🏼wat een aardige bezorger :-)

Es
21 maart 2021

Het was weer ontzettend lekker, dit keer de mixed vegetables besteld. De desserts zijn allemaal fantastisch tot nu toe. Supervriendelijke mensen ook!

gerben
20 maart 2021

Was erg lekker. Hele familie heeft ervan genoten. Hadden via internet besteld en het stond al klaar. Vriendelijk geholpen. Tot een volgende keer.

Fafa
20 maart 2021

Lekker verse gerechten !!

Sjoerd
15 maart 2021

weer heerlijk gegeten

Tomas
14 maart 2021
Sophie
14 maart 2021

Heerlijk authentiek eten. Naan beetje taai.

ANONIEM
12 maart 2021

Heerlijk eten, vriendelijke service, snelle bezorging.

Rebecca Soebhan
12 maart 2021

Eten is altijd goed en lekker, klant vriendelijk!!!

Chantal
12 maart 2021
S d
11 maart 2021
Steven
9 maart 2021

Lekker eten en een zeer goede service👍🏼 Ik bestel snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry Smit
8 maart 2021

Goed zoals altijd. Bestel altijd chicken tikka masala met cheese naan en heb bijna voor 2 dagen eten, super goed van smaak, kom regelmatig wat afhalen vanuit papendrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jill
7 maart 2021

Weer heerlijk gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisabeth Joseph
6 maart 2021

Normaal gesproken is het eten altijd super lekker... geen idee wat er vandaag misging maar naan was taai, chicken was niet lekker .

Geanina Balcan
6 maart 2021

Top tikka biryani!!

M en J
6 maart 2021

Het blijft een feest om bij jullie te bestellen en we hebben weer genoten tot de laatste korrel rijst.

Leela
4 maart 2021
Truus
3 maart 2021

Beste curry van de stad

Asma
2 maart 2021

Het was heerlijk.

Sjatia
1 maart 2021

Lekkerste eten ooit!

Jeroen Peters
27 februari 2021

Was echt weer fantastisch kruidig en smaakvol. Heerlijk.

Tiia
25 februari 2021

Amazing! I recommend!

Ibrahim
23 februari 2021

Wasim en bilal zijn hele lieve aardige jongens behandelen klanten met liefde en respect zijn niet geld gok verslaafd Service is hoog heerlijke beryani top restaurant om u lekkere pakistaanse gerechten te bestellen !!

N.Campbell
23 februari 2021

Geweldig geen woorden voor, het eten de service alles top. Dit is meer dan een aanrader en zodra je bestelt zal deze recensie terug in gedachte komen. Super!! Al jaren tevreden

Es
20 februari 2021

Mijn vegetarische curry was echt heerlijk! Goede zaak! Ook de toetjes waren echt lekker, en niet duur. Ik kom graag weer :)

Martin
19 februari 2021

Erg goed weer zoals gewoonlijk

Fafa
15 februari 2021

Vers en heerlijke smakelijke maaltijden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fatima
14 februari 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk 😍😍😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam
13 februari 2021
Dennis
13 februari 2021

Erg fijne zaak, ik haal hier al jaren af, ook dit keer was weer top eten, mijn vrouw vond de chicken tikka masala iets te zoet, ik vond het geen probleem. De chicken biryani was heerlijk. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, denken graag mee als je vragen hebt. Probeer ook eens de Peshawri naan, beetje zoet met amandel en kokos maar heerlijk bij pittige gerechten of gewoon zomaar.

Alex
13 februari 2021
Alex
6 februari 2021
Samir
6 februari 2021

Always good

M&J
6 februari 2021

We hadden gelukkig weer iets te vieren en dat doen wij graag met jullie heerlijke gerechten, feestje geslaagd waarvoor grote dank.

Hadjra
6 februari 2021

Heerlijk eten ,vriendelijk personeel.

Liz
6 februari 2021

Altijd genieten, zo lekker!

Jeroen
5 februari 2021

Autentiek Indiaas eten. Heerlijk kruidig en pittig. Verrukkelijk!

Mariëlle
5 februari 2021

Altijd heerlijk eten! De smaak is altijd goed! Nooit problemen met bestellingen, klopt altijd en staat op tijd klaar.

Annette
5 februari 2021

Altijd heerlijk!

D.
4 februari 2021
Michell
1 februari 2021

We eten geregeld van jullie maar ik had het idee dat er een andere kok in de keuken stond. Chicken Madras saus was geschift en zeer veel olie. Pallak was niet zo smaakvol als anders. Naanbrood was ook een beetje smakeloos. Helaas een mindere ervaring dus.

Ray
29 januari 2021

Vers en Heerlijk zoals altijd

Deepu singh
27 januari 2021

Ik ben normaal altijd wel tevreden. Maarnl het smaakte dit keer super flauw. Daarnaast was de rasmalai gewoon oud en niet vers. Zonde altijd tevreden geweest dit keer teleurgesteld.

Marina
26 januari 2021

Alle gerechten waren weer even heerlijk, we hebben zitten smullen en de bezorging was als altijd precies op tijd.

Irati
26 januari 2021

altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolf
23 januari 2021

Gewoon heel goed, elke keer weer. En servicegerichte mensen.

Noortje
22 januari 2021

Pffff heerlijk gewoon en echt goeie prijs voor zulk heerlijk eten ga sowieso nog een keer bestellen!!!!!! Geweldiggggg

Alex
18 januari 2021
Wariesja
18 januari 2021

Bestelling was op tijd klaar. Ik was vroeg om het op te halen en kreeg alvast een samosa omdat ik honger had. Het eten was nog goed warm na een half uur rijden naar huis en nog steeds erg lekker.

Sabina
17 januari 2021
Bart
16 januari 2021
Alik
16 januari 2021

Was heerlijk

Patty
15 januari 2021

Het was heerlijk!!!

Brunia
15 januari 2021

Eten goed. Bezorging stipt en vriendelijk

Ilhan Cinar
14 januari 2021
Ibtis
14 januari 2021

Heb nog nooit zo lekker gegeten erg bedankt ! Wou dat ik dit elke dag kon eten. Kon ik het maar maken dan at ik t dagelijks. Complimenten !!!!

M+ J
10 januari 2021

Het was weer een feestje voor de smaakpapillen en de bezorging perfect op tijd.

Luc
9 januari 2021

Zeer smakelijk, en meer mogen ontvangen dan verwacht. Goede tandoori en lekkere rijst.

Iliana
9 januari 2021
Rushil
3 januari 2020
RCB
3 januari 2020

Topzaak. Topeten.

Stephan
3 januari 2020

Was heerlijk als altijd

André van der Aa
3 januari 2020

Geweldig smaakvol heerlijk eten. Aanrader. Vaste klant uit Sliedrecht

Nadia
2 januari 2020

Super lekker vers eten! Zal zeker vaker hier eten bestellen. Echt een aanrader

Sanaa
2 januari 2020

Altijd heerlijk eten en goede service!

Anna
2 januari 2020
Pvg
1 januari 2020

Great place to order your indian food! Best curry’s in Rotterdam Sweets are original home cooked

Anoniem
1 januari 2020
SA
30 december 2020

Was wederom heeeeerlijk! Dank u wel!

Vanessa
29 december 2020

Ik heb al 3 keer eten bij jullie besteld en keer op keer super super lekker !!! Vriendelijke mensen.

Anoniem
29 december 2020
tara
29 december 2020

Ik had rijst met kip/vlees besteld. Jammer genoeg had witte rijst een perfume geur. Ik kon niet achterhalen waarom. Veder was kip smakelijk maar maar vlees smakeloos.

Arie
28 december 2020

Als klant van het eerste uur kom ik nog steeds voor die unieke Pakistaanse smaken zoals de overheerlijke biryani. Wel nog een verzoek, zorg svp voor een pin apparaat in de winkel, wel zo handig.

Ramon
27 december 2020

Alles perfect Alles op tijd en eten superlekker

Chr
26 december 2020

Het eten was voortreffelijk,

hanz
22 december 2020

Top gegeten. Heerlijk.

Nancy
22 december 2020

Top. Eten was heerlijk en stond op tijd klaar. Wij komen niet uit Rotterdam maar rijden er graag nog eens voor heen en weer.

Marina
21 december 2020

Alles was weer even heerlijk, we hebben echt zitten smullen. Dank voor dit steeds terugkerende genoegen en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Anas
21 december 2020
Fam Martin
20 december 2020

Hebben heerlijk gegeten en hoeveelheid was ruim voldoende, ook voldoende vegetarische keuzes. Lekker gekruid maar misschien mag er iets minder zout gebruikt worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
19 december 2020
Ramses
19 december 2020

Lekker eten, zal hier zeker nog eens bestellen. Bezorging zelf was goed en snel. Het brood en de papadum’s waren wat vochtig geworden doordat ze warm verpakt waren.

Joby
15 december 2020

Food is tasty. But too much oil.

Saskia
11 december 2020

Heerlijk en vers.

Tanja
8 december 2020
Shanaya C
7 december 2020

Heerlijk eten en klantvriendelijk personeel!!

Reza
7 december 2020

Goede service!!!

Sadia & Christo
30 november 2020

Subtiele smaken, héérlijke gerechten! Bij bestelling is het eten altijd op tijd klaar! Sangam is een absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MW
29 november 2020

Zowel het eten als het zoet waren allebei heerlijk, grote dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Av
29 november 2020

Altijd weer lekker en altijd op tijd bezorgd

Martin
29 november 2020

Uitstekende kwaliteit was voor ons de eerste keer , maar voor herhaling vatbaar

Monaim
29 november 2020

Heerlijk genoten van de verschillende gerechten. Vraagt naar meer.

Najat
28 november 2020
Manuela
28 november 2020

Al jaren een vertrouwd adres. Bezorging snel en vriendelijk. Het bezorgde eten gelukkig van dezelfde kwaliteit als in het restaurant.

Martin
25 november 2020

Heerlijke en smaakvolle gerechten, de porties zijn ruim voldoende. Ik bestel er wekelijks en ben erg tevreden.

Twan ten gul
23 november 2020

Alsof er een engel op mn tong zit te zeiken, heerlijk

Jill
23 november 2020

Genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shanthy
22 november 2020

Altijd zeer tevreden, rijden er graag een stukje voor! Grote porties en heerlijk eten! Vooral de peshwari naan, niet te doen zo lekker!

Sion
22 november 2020

Het eten is een 3 sterren waard in combinatie met kwaliteit en prijs. Chicken tikka biryani en lams Jalfrezi niet zo naar mijn zin. Ben veel beter gewend! Samosas waren overheerlijk, maar de djalebi had een bijsmaak van schoonmaakmiddel die niet weg te krijgen is. Jammer! Op divalidag was die zo heerlijk en een week later totaal niet lekker en met bijsmaak. Ik zou verder geen hoofdmaaltijd hier willen bestellen, maar zou zeker terug gaan voor samosas. Sion

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eazy
22 november 2020

Altijd prima vers lekker eten!

Pim Bangert
21 november 2020

Heerlijk eten, en leuke gast in de bediening.

IM
15 november 2020

Top!

H.A.J
13 november 2020

Eten bij hen besteld. bestellen gaat overzichtelijk & makkelijk. De prijs was heel redelijk, de kwaliteit was goed en het werd op de gevraagde tijd gebracht. Wij waren heel tevreden

Ruud
12 november 2020

Was top heerlijk gegeten.

Hilde
11 november 2020

Altijd heerlijk

Es
8 november 2020
Lodewijk
7 november 2020

Heerlijk

Najat
7 november 2020

heerlijk en vers! Top restaurant.

Larbi
7 november 2020

De best kwaliteit/prijs verhouding voor Tandoori Hallal food in Zuid Holland.

Shaila
4 november 2020

Eten smaakte goed maar verkeerde bestelling ipv butter chicken chicken curry met kokosnoot smaak jammer!

Marina
2 november 2020

We hadden een feestje voor twee en dat konden wij niet beter vieren dan met jullie eten. Alles was weer heerlijk en perfect op tijd bezorgd.

Goondal
1 november 2020

Eten was heerlijk. Ik raad het zeker aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Es
1 november 2020
Navin
1 november 2020
John Feng
31 oktober 2020

Always good food and delivery is always on time. Must try. Have been ordering their food many times and the quality of the food is always high.

S.
30 oktober 2020
Bibi
30 oktober 2020

Never change the winning team! :)

Marcel en Mariëlle
26 oktober 2020

Zaligmakend eten!!! Zeker de moeite waard!

Ramon
25 oktober 2020
Hodan Mursal
24 oktober 2020

Wij hadden vanmiddag een grote bestelling gedaan voor 7/8 mensen. We hebben super veel genoten van het eten, heeeeerlijk was het. Personeel is ook super vriendelijk! We komen zeker vaker eten halen.

Anoniem
23 oktober 2020
Roel en An
23 oktober 2020

Was weer super

Eleonora van Rew
21 oktober 2020

Heerlijke maaltijd: gegrilde stukjes kipfilet in lekkere saus en spinazie in heerlijke curry. Ook het bestellen ging eenvoudig en snel en eten stond klaar op het gekozen tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cristel
21 oktober 2020

Bestelling geplaatst om 16.30 uur. Gekozen voor afhalen om 18.00 uur. Eten was pas klaar om 18.20 uur. Al die tijd moeten wachten in troosteloos restaurant. Eten zelf was best aardig.

Jill
18 oktober 2020

Alweer genoten ! Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
18 oktober 2020

Helaas wel dubbele extra wachttijd ivm nog moeten maken van naans( deze waren wel over heerlijk en we kregen extra!) Toch dus 5 sterren want de smaken van jullie eten zijn fantastisch ...en de kinderen kregen mango lassi om het goed te maken. We love Sangam!

IM
17 oktober 2020
Heba
16 oktober 2020

Het eten vandaag was zoals we gewent zijn, super. Bedankt Sangam voor de snelle service en heerlijk eten. Naast dat het voedzaam is, is het goed op smaak en van constante kwaliteit. Het stelt nooit teleur! Merci en tot de volgende keer.

Radna
14 oktober 2020

Eten was heerlijk

MW
14 oktober 2020

Het eten was weer een absolute blijmaker en dat had ik echt nodig dus dank jullie wel.

Aruna
13 oktober 2020

heerlijke gerechten, heel gevarieerd, lekker veel vegetarische gerechten op het menu, gezellige klantvriendelijkheid, niet duur

Sanjay
11 oktober 2020

Jammer dat je niet kan aangeven hoe gekruid de biryani mag zijn, het was namelijk erg flauw van smaak. De salades waren erg weinig (wat qua kosten niet bepaald hoog is) tevens viel de rasmalai zwaar tegen, voorheen was ik van mening dat jullie de lekkerste rasmalai van NL hadden. Ik heb jullie eten altijd heel hoog gewaardeerd, en hopelijk zijn dit geen tekenen van achteruitgang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjen
7 oktober 2020
Viktoria
5 oktober 2020

Eten was super lekker en vers net als altijd. De nieuwe manier van bestellen is heel makkelijk en werkt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adibah
3 oktober 2020

Super lekker en aardige personeel zoals altijd!

Steven
30 september 2020

Nog steeds de beste van Rotterdam en omstreken!

Irati
29 september 2020

Altijd verrukkelijk en heel aardige gast kwam het eten brengen!

Ferry
29 september 2020

Mooi optijd klaar, goede smaak (tiki masala en korma) en hoeveelheid was ook goed, misschien zelfs nog wel iets te veel voor 1 persoon

Sander
27 september 2020

Prima eten wederom. Smaakvol, vers en goede porties. Enig punt van kritiek is dat bij het doorgeven van een bestelling om 15:30 uur, het niet mogelijk blijkt te zijn om om 18:30 uur het eten klaar te hebben. Daarom hebben wij nog 10-15 minuten moeten wachten totdat het klaar was. En als dan de kip niet meer op voorraad is, wordt dit pas bij het afhalen verteld.

MenJ
25 september 2020

Het was weer heerlijk.

Jasje
23 september 2020

heerlijk

Kirti
19 september 2020

Lekker weer!

Maloe
17 september 2020

We eten hier altijd heerlijk! Vers, lekker en snel.

Robbert L
14 september 2020

Lekker gegeten!

Parel
6 september 2020

Echt lekker eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Didi
2 september 2020

Snelle service, goed eten

Anoniem
1 september 2020

Eten was heerlijk, wel erg duur voor de portie die je krijgt.

Jolanda
26 augustus 2020

Superlekkere gerechten! Alles goed op smaak gebracht met kruiden en specerijen zoals het hoort. Bedankt!

Kirti
23 augustus 2020

LOVE THIS FOOD

Ben
23 augustus 2020
Marina
22 augustus 2020

Het eten was weer een feestje zo lekker en bezorging perfect op tijd, dank je wel.

Mesam Oosterhoff
22 augustus 2020

Gewoon eerlijk en heerlijk.

Rebecca soebhan
21 augustus 2020

Het eten is altijd lekker, ze zijn klant vriendelijk, je hoeft niet lang te wachten als je je bestelling komt ophalen, en als je een klacht hebt verhelpen ze het direct. Dit is een echte aanrader !!!

Frits
17 augustus 2020

Eten afgehaald. Was precies op tijd klaar. Goed ingepakt. Na een kwartier fietsen nog steeds warm. En lekker natuurlijk!

Ria B.
16 augustus 2020

Wij komen al jaren en de kwaliteit is altijd goed. Altijd lekker! De beste van Rotterdam en de regio. En wij vinden dit adres zelfs een van de beste van het hele land. In elk land / stad dat we bezoeken gaan we stevast bij een Indiaas restaurant eten (denk dat we in 40 jaar zo'n 250 verschillende adressen hebben getest). Hier komen we regelmatig terug en rijden met liefde een klein uurtje om hier te kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
14 augustus 2020

Was weer heerlijk, net als altijd.

Marina
13 augustus 2020

Heerlijk en altijd vers eten, voor mij de perfecte combinatie. En daarbij zijn jullie ook nog super aardig, ook daar heel blij mee.

Lalita Mohabiersing
7 augustus 2020

Ik had Lamb Vindalo en Chicken Vindalo besteld. Ik weet dat deze gerechten pittig zijn, maar dit is de tweede keer al dat het overdreven pittig en heet was dat ik het niet eens meer verder kon eten, omdat mijn mond in brand stond, mijn ogen aan het tranen waren en ik aan het snotteren was. Ik proefde geen vlees meer, alleen maar peper. Ik ben wel wat gewend, maar dit was heel erg. Mijn huisgenoot had dezelfde ervaring met deze bestelde gerechten. Zonde van mijn geld.

Sheikh
4 augustus 2020

Naan was goed. Bindie viel tegen omdat er veel uien erin zat waardoor het gerecht te zoet was. Bindie was heel weinig en uien heel veel.

M&J
2 augustus 2020

Het was weer heerlijk en snelle bezorging, grote dank.

Addy
2 augustus 2020

Zoals alle andere keren weer heerlijk gegeten. Het eten is hier altijd vers, heerlijk bereid en de smaken zijn geweldig. Ook nog eens bijzonder aardig personeel. Wat ons betreft is Sangam een regelrechte aanrader!!

Galied
28 juli 2020

Stipt optijd en lekker

Radjan
28 juli 2020

Ik en op mijn aanraden meerdere familieleden hebben in het verleden vaak in het knusse restaurant gegeten. Ik koos altijd voor de Tandoori Chicken en dat was altijd heel erg smakelijk. De beste in Rotterdam. Nu koos ik voor laten bezorgen van Butter Chicken, Samosa, Naan en Coco Barfi en Mango Lassi. Over de Samosa en het kokos lekkernij niks dan lof. Waren erg lekker. Maar de Mango Lassi, mijn hemel, hoeveel gecondenseerde melk zat er wel niet in? Het was mierzoet en gewoon niet te drinken. Heb er 2 dagen over gedaan om op te drinken. De naan, 2 van de 4 stuks waren verbrandt. Het gaf een krokant korstje, maar zo hoort het gewoon niet. Het is geen chips. En dan de Butter Chicken...niet normaal gewoon. Zat hier nou ook gecondenseerde melk en extreem veel suiker in? Ik proefde gewoon de korrels suiker. Dit was serieus niet te eten. Ik heb een beetje heet water erbij gedaan om de zoetheid te verminderen. Dit kwam de smaak van het saus echter niet ten goede. Beste Sangam, haal die But

Anne
27 juli 2020

Bestelling afgehaald en het was weer heerlijk!

Jaweria
27 juli 2020

De bestelling was goed alleen ik ben zoveel beter van jullie gewend en dit keer was het hem gewoon niet. Ik bestel Chicken butter en wat krijg ik beetje zoete melk met kip erin? Echt jammer gewoon dit. Ik ben een vaste klant bij jullie maar dit was echt zo niet wat ik van jullie gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
25 juli 2020

Wij hebben via de Sangam website besteld. Precies een uur nadat wij besteld hebben belde ik waar onze bestelling bleef, 10 minuten later werd deze bezorgd. Helaas had een van de bakken staan lekken en de tas en andere bakken waren besmeurd met Madras saus. De bezorger vertelde dit netjes bij de overdracht. Gelukkig wel heerlijk gegeten en waren de maaltijden ruim voldoende.

MJ
24 juli 2020

Niet alleen super vriendelijk maar ook nog heerlijk eten en bezorging perfect op tijd, zo blij mee.

Michelle W.
20 juli 2020

De allerbeste curry uit de hele stad! En we hebben er heeeel veel geprobeerd de afgelopen jaren..

Adrian
18 juli 2020

Super lekker!!

Bibi
12 juli 2020

Zonder twijfel de beste Indiase Pakistaanse restaurant/afhaal in heel Nederland! 👌🏽

Fatima Zahra
7 juli 2020

Vriendelijke mensen, heerlijk eten! Dankjewel.

Danielle
6 juli 2020
Navin
5 juli 2020

Eten was heerlijk, de volgende keer weer!

Aley
5 juli 2020

Quick and friendly delivery Big portion Very tasty

Anas
3 juli 2020

Heerlijk als altijd. Ik kwam het eten een kwartiertje later ophalen dan aangegeven en ben daarna nog een kwartiert naar huis gereden, maar het was nog steeds warm. De smaak (Chicken Biryani) en de hoeveelheid waren ook weer top!

John Feng
29 juni 2020

Very good food and excellence service. Friendly staff. I ordered every 2-3 times a month. Delivery was also on-time and sometimes comes earlier and they will wit till you home. excellence service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.M. Stout
27 juni 2020

Opnieuw was het eten van Sagnam Tandoori very very very DELICOUS. Sagnam Tandoori is voor mij de beste indiaas restaurant in Rotterdam. Eten is very good. Eten wordt goed warm bezorgd. De bezorgdienst is snel bij je aan de deur. Alles is TOP. groetjes K.M. STOUT

Angela
24 juni 2020

Ik kom al jaren heel regelmatig bij Sangam, super lekker eten en hele vriendelijke mensen. Ben nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit, vriendelijkheid en service!

de Graaf
22 juni 2020
Marina
22 juni 2020

Dit eten blijft een traktatie en is echt onze favoriet. Alles is even lekker, goed warm en perfecte bezorging. Wat wil je nog meer?

Nidhan Chhina
20 juni 2020

In plaats van Chicken Tikka Masala heb ik Butter Chicken van jullie meegekregen. Hierdoor ontbrak juist het gerecht waar ik speciaal voor naar jullie kom al jaren. Beetje jammer dat. Verder was het prima zoals altijd.

K.M. Stout
20 juni 2020

Food was very delicous. And the delivering was very good. Thank you so much.

Ria B
19 juni 2020

Altijd heerlijk eten! Alleen vervelend sat het pinapparaat het niet deed.

Nathalie
15 juni 2020

Het is altijd een feestje wanneer wij afhalen bij Sangam Tandoori! Altijd ERG lekker!!! En zeer de moeite waard om even op en neer te rijden vanuit Nieuwerkerk ad IJssel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thuy
15 juni 2020

Food was good,the rice in particular was very tasty. I will order again. I gave one star less because of the use of plastic packaging. It would be great if you consider to use sustainable packaging instead.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josée
13 juni 2020

Altijd heerlijk en personeel super aardig. Voel me kind aan huis bij Sangam.

Rushil
8 juni 2020

Altijd lekker eten en altijd snel geserveerd. De medewerkers zijn erg klantvriendelijk! Zeker een aanrader.

Sonja
7 juni 2020

Bestellen hier vaak de lekkerste curry's van Rotterdam! Altijd smullen en altijd goede service. Aanrader!

Heba
6 juni 2020

Het maakt niet uit wat we bestellen, het is altijd weer heerlijk. mooie grote porties, goed in verhouding met wat je ervoor betaald. Daarbij zijn ze optijd en super attent. Bedankt weer Sangam!!

Marina
6 juni 2020

Altijd lekker, altijd vers en geweldige service, de zoetigheid was heerlijk.

Linda
5 juni 2020

Aanrader! Elke keer weer; lekker eten, supervriendelijke service en goed geprijsd. Zowel in hun toko als thuisgebracht!

Anouk
3 juni 2020

Super lekker en snelle bezorging!

Annette
3 juni 2020

Altijd heerlijk! Goede, snelle bezorging en onwijs lekker eten, met name de kokos naan is echt een aanrader.

Henny
1 juni 2020

Heerlijk eten ,smaakvol ,meerdere malen al besteld en zo vriendelijk personeel.en alles altijd goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nofit
1 juni 2020

Geweldig, altijd lekker hun tikka massala en butter chicken, dit is mijn vaste plek voor zoete indiase curry

Chakir
31 mei 2020

Heerlijk en warm!

Sheikh
30 mei 2020

Naan was goed. Pratha viel tegen was hard en droog.

Sandia
28 mei 2020

Top service! Eten was lekker en warm. Wij hebben zo genoten dat we een paar uur later nog een x hebben besteld.

Robby Rob
27 mei 2020

Best in town. Affordable quality and good and friendly service. Recommendable!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noor
26 mei 2020

Veel keuze en heerlijk smaakvol eten. Lekkere malse kipfilet en lekker gekruid. Snelle en vriendelijke bezorging en het eten was nog lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M&J
24 mei 2020

Het was weer heerlijk en de bezorging perfect op tijd.

Camée
24 mei 2020

Echt mijn favoriete Indiaas restaurant in Rotterdam!! Vriendelijk werknemers/ bezorgers. En zooo lekker!!

Aliya
18 mei 2020

The best Indian food in Rotterdam!

Laura en sanita
18 mei 2020
farrukh
18 mei 2020

Heerlijk eten, perfect smaak een echt aanrader!

Nina
18 mei 2020
Sharief
18 mei 2020

Altijd lekker eten!

Faye Ellen
15 mei 2020
Hilde
12 mei 2020

Als altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nabil
12 mei 2020

Heerlijk gegeten, wij zijn niet anders gewend !

Anja
12 mei 2020

Was weer heerlijk, zo als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JzonderM
11 mei 2020

Het was een eenpersoons genoegen deze keer en nog lekkerder dan ooit tevoren met perfecte bezorging op gewenste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabina
11 mei 2020

Lekker gegeten en op tijd geleverd. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther van Eersel
11 mei 2020

Zoals altijd was de service helemaal goed en hebben we heerlijk gegeten.

Henry
9 mei 2020

Beste Mango lassi in Rotterdam

Floor
8 mei 2020

Heerlijk eten van een hoge kwaliteit met ook nog eens goede en snelle service. Plus Zonder twijfel de lekkerste samosa van Rotterdam!

Aziz
5 mei 2020

Lekker eten zoals altijd. Rij helemaal vanuit Zuid om het eten op te halen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hanst
4 mei 2020

Heerlijk Indiaas eten. Top verpakt en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

meer
4 mei 2020

Lekker eten en snelle bezorging

Lisette
2 mei 2020

Altijd weer heerlijk eten!

Yusuf Gasim
1 mei 2020

heerlijke eten 👌👌👌

Klaassen
1 mei 2020

Snel bezorgd, erg lekker! Het had alleen wel iets warmer gemogen.

Addy Boers
26 april 2020

Goede kwaliteit, goede smaak en goed op temperatuur bij bezorging. Beslist een compliment waard en voor iedereen een aanrader!

Fabian
24 april 2020

Ik word heel blij van Sangam. Lekker Indiaas eten, en ook nog eens betaalbaar. Ik eet zelf vaak de vegetarische gerechten en die zijn altijd top.

M&J
24 april 2020

Heerlijk vers, goede porties, perfecte bezorging en altijd een genoegen on het te eten.

Billar
24 april 2020
Kimberly
22 april 2020

Ontzettend lekker authentiek Indiaas eten! Nu de tweede keer binnen korte tijd dat wij hier eten hebben besteld en beide keren is het goed bevallen. Dit geldt voor zowel de smaak van het eten als het formaat van de porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Solak
20 april 2020

Alweer Overheerlijk. Onze favo chicken tiki masala. Wij zijn allang een vaste klant. Jammer dat jullie jullie niet bezorgen in onze gebied.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JT
19 april 2020
Kenneth
19 april 2020

Echt lekker. Origenele kruiden. Vriendelijke bediening. Behulpzaam. Is niet de laatste keer geweest 😋

Ruth
13 april 2020

Het eten stond op tijd klaar om afgehaald te worden. Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Clay
12 april 2020
Gonny
12 april 2020

Is er een andere kok? Ik kom al 20 jaar bij jullie eten, altijd fantastisch, vers en heerlijk. Vandaag smaakte het echt anders, wat flauw, minder gekruid en vlak.

Werner
11 april 2020

Altijd lekker. Indiaas eten is altijd prijzig maar je krijgt er goede kwaliteit en veel voor terug. Service is uitmuntend. Lieve mensen die met liefde hun klanten bedienen.

Kim
10 april 2020

Fantastisch vers bereide lamb biryani! Waar voor je geld. Heb bij andere ook weleens bestelt maar bij Sangam is echt verrukkelijk. Mag volgende keer wel iets meer salade en yoghurt erbij. Maar dat is een detail. Complimenten nogmaals aan de chef.

Bart
10 april 2020

Lekker! Vriendelijke service.

Jaimy de Vreugd
5 april 2020

Het eten werd keurig op tijd bezorgd en was nog goed warm. We hebben heel lekker gegeten. Ik vind het persoonlijk wel prijzig.

M&J
29 maart 2020

Het was weer een blijmakertje voor ons en perfect op tijd voor de gewenste dichte deur afgeleverd door een vriendelijke bezorger waarvoor onze dank.

Sanija
23 maart 2020
Cp
18 maart 2020

Snel bezorgd. Nette/vriendelijke bezorger. Eten heel goed. Helaas mango lassie gelekt. Bij gebrek aan cash bij bezorger uitstekend opgelost door Sangam (geld teruggestort op mn rekening). Tevreden met deze service!

Maria
17 maart 2020

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomss
8 maart 2020

Stond op tijd klaar en was weer fantastisch lekker

MW
24 februari 2020

Heerlijk eten en de kwaliteit is constant, daar houden wij van. Zeer vriendelijke bezorging en altijd snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heba
21 februari 2020

Sangam is bij uitstek beste Indiase restaurant van Rottersam, met een prettige afhaal en bezorg service. Altijd goed eten met veel zorg bereid.

Laura
16 februari 2020
Thijs
15 februari 2020

Gerechten waren heerlijk en snel bezorgd.

B.
14 februari 2020

Goede kwaliteit, lekker warm, op tijd kunnen ophalen.

Jf
12 februari 2020
MW
7 februari 2020

Het eten was weer een feestje en deze keer ook nog een special delivery. Sangam staat bij ons op 1.

PLP
7 februari 2020

Ik bestel altijd hier altijd als ik cravings heb voor Indiaas eten - gewoon omdat ze het lekkerste zijn + de porties zijn goed ! En de service is top - dankjewel !! ..Simply the best :)

Anoniem
2 februari 2020

Erg lekker op smaak, portiegroottes ook prima voor normale eters. In het online bestelformulier konden we geen keus maken tussen Naan en rijst, maar we hebben het in de opmerkingen erbij gezet en kwam helemaal goed. Fijne afhaalkorting.

Shaaz
1 februari 2020

Het was heerlijk.

John Feng
20 januari 2020

Good food .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 januari 2020
Geanina Balcan
17 januari 2020

Awesome food!!!

Sharda
13 januari 2020

1min punt De vlees beetje laten garen. Verder zo blijven doorgaan met bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heba
13 januari 2020

Altijd heerlijk eten en fijne service. Bedankt Sangam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AK
13 januari 2020

Ik ben blij dat ik via dit kanaal ook mijn bestelling kan opgeven. Ervaring is dat bestelling op tijd is geleverd, zonder wachttijd. Dit scheelt mij veel tijd. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 januari 2020
Thomas
4 januari 2020

Eten was weer heerlijk!! Lekkere smaken. Het eten zou wel warmer kunnen zijn

A. Hrnic
23 december 2019
Anoniem
21 december 2019

Altijd lekker eten!

Dris
14 december 2019

Lekker zoals altijd.. moest wel lang op de bestelling wachten maar t was de moeite waard.

Wouter
13 december 2019

Heerlijk eten. Ietsje te laat maar wel netjes gebeld dat het later werd. Toptent.

Marina
13 december 2019

Dit eten blijft een feestje voor ons en de bezorging is goed en snel.

Roel & An
11 december 2019

Gelukkig! De oude kok is weer terug.

Thomas
8 december 2019

Eten is lauw warm. Eten wordt niet in een box bezorgd.

Lex
8 december 2019
Sonja
6 december 2019

Altijd top!!

mustafa
3 december 2019

kwaliteit van de kip was ooit beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ranu Paltantewari
24 november 2019

Normaal ben ik tevreden en vandaag ook wel redelijk maar de palak paneer had echt te veel zout. Was niet meer te eten. Los daarvan was de rest van de bestelling prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
23 november 2019

Altijd heerlijk, vooral de Naan met kokos is een aanrader!

Dominique van Wessem
15 november 2019

Makkelijk en dichtbij maar vooral erg lekker. Snel en vriendelijke mensen.

Marloes
14 november 2019

Altijd snel bezorgd en even lekker als altijd.

Anoniem
11 november 2019

Heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
9 november 2019

super, ik miste dal op de website, maar dat was binnen 5 minuten aangepast. Heerlijk gegeten en bezorging was op de afgesproken tijd

K. Balak
2 november 2019
Anwar
23 oktober 2019

Lang niet meer bij jullie besteld omdat ik helaas niet meer in jullie bezorg gebied woon, maar op mijn werk laten bezorgen gister en was weer heerlijk als vanouds :)

Nard
21 oktober 2019

Wederom voortreffelijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
21 oktober 2019
Bar
16 oktober 2019

Bestel en kom al jaren bij Sangam. En het eten smaakt altijd goed. Smaakvol gekruid niet te scherp.

MW
7 oktober 2019

Zoals altijd heerlijk gegeten, alleen jammer dat we het moesten afhalen, bezorgen is zo lekker luxe.

Stefan
9 september 2019

Beste indian van rotterdam

N. Afkir
6 september 2019

Het eten was wederom heerlijk!

Rashid
1 september 2019

Heerlijk genieten weer! Ga zo door 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aruna
26 augustus 2019

lekker eten, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helder Alves
26 augustus 2019

Heerlijk eten en snelle bezorgtijd. Mijn lievelings restaurant. Een tien waard!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.