Beoordelingen van Sangam Tandoori Rotterdam

Recente recensies

5.0
Safirk
24 mei 2022
Anoniem
18 mei 2022

Met schaam op mijn kaak heb ik gisteren een bestelling gedaan voor mijn zoon (zijn favo gerechten) hij was in slaap gevallen en hoorde de bezorger niet. Ondanks dat wij de bezorger 15 min hebben laten wachten bleven ze nog altijd super vriendelijk en het eten was weer voortreffelijk!!! Excuses voor dit grote ongemak en bedankt voor jullie geduld en overheerlijke eten!

Anoniem
14 mei 2022

Het eten was weer voortreffelijk, heerlijk op smaak met verse groenten. Tip: als je je bestelling in een plastic zak vervoert gaan de bakjes met eten scheef hangen en lekt de boel, dus of goed stapelen tijdens de reis of in een papieren zak vervoeren.. We hebben alsnog heerlijk gegeten.

Anoniem
6 mei 2022

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!! (Tikka Jalfrezi en Lamb Biryani)

Erik
6 mei 2022
Michael
6 mei 2022

Alles was heerlijk, behalve de butter chicken. De saus had iets chemisch en was naar mijn smaak echt te zoet. Deze was niet voor herhaling vatbaar.

Caricia Koppenaal
6 mei 2022

Ik had wat meer variatie gezien van groenten niet alleen ui. De bezorging was wel snel wat ik erg prettig vond.

Mala
6 mei 2022

Eten is super lekker, alleen de verkoper of eigenaar is erg onaardig. Super jammer

A. Janssen
1 mei 2022
Anas
30 april 2022
Sandro
29 april 2022

Was mijn eerste keer en zeker niet mijn laaste, ik heb echt lekker gegeten! Dankjewel.

Suzanne
25 april 2022

Super lekker, en goede porties zoals altijd.

Lieke
25 april 2022

Erg lekker gegeten van de maaltijden van Sangam. Ik had een variëteit aan gerechten besteld voor mijn verjaardag en deze vielen goed in de smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shiraaz Fattoe
22 april 2022

Hartstikke lekker eten. Traditioneel!

Michael
19 april 2022
Corine
16 april 2022

Zoals altijd is het eten bij Sangam de moeite van het omrijden waard.😊

Sadiek
15 april 2022

Zoals Sangam ze klaarmaakt vind je ze nergens anders, ben iedere keer weer positief verrast!

Zygimantas
12 april 2022
Nafisha
10 april 2022
Eline
3 april 2022

Heel erg lekker!

Yi
3 april 2022
Zygimantas
2 april 2022
Batu
31 maart 2022
Zygimantas svilas
24 maart 2022
Zygis
21 maart 2022
Rohan Kapoor
20 maart 2022

Super lekker eten!

Smahan
20 maart 2022

Normaal ben ik tevreden over het eten. Maar gisteren paar happen genomen en toen weggezet. Zat vol met olie niet te eten gwn

Amar
19 maart 2022

correcte bezorger..!

Safiek
10 maart 2022
Mieke
1 maart 2022

Ik had een chicken biryani en een chicken jalfrezi bestelt. Beide waren goed kruidig bereid. Was heerlijk.

M&J
28 februari 2022

Altijd heerlijk, goede service en super aardige mensen.

Annette
27 februari 2022

Altijd heerlijk. Een absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DR
23 februari 2022

Our favorite restaurant! The food is amazing and the service is always good.

Isabel
22 februari 2022

We ordered the tandoori mixed grill and tikka chicken. It was absolutely delicious. 10/10

Anoniem
21 februari 2022
Liz
18 februari 2022

Definitely best Indian food in Rotterdam and fast delivery!

Remco
15 februari 2022

Na enkele verschillende Indiase (of Pakistaanse) gelegenheden te hebben uitgeprobeerd, bleef Sangam Tandoori er met kop en schouders bovenuit steken. De Chicken Tikka Biryani is van uitmuntende kwaliteit en ook de Chicken Tikka Massala blijft elke keer weer overheerlijk. Een frisse Mango Lassie erbij en de maaltijd is compleet.

Rob
5 februari 2022

Ruime porties, goede originele kruiden en erg lekkere verse en luchtige naan. Volgende keer gaan we weer hier bestellen.

M
5 februari 2022
Geeta Singh
3 februari 2022

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

Marina
31 januari 2022

Het was weer heerlijk, grote dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
22 januari 2022

Het was lekker, maar wel minder uitgesproken dan de vorige keer dat ik bestelde kort geleden. Vooral de Vegetable Biryani, die was vorige keer om je vingers bij op te eten zo lekker, deze keer wat gewoontjes. Jammer dat er zo’n groot verschil kan zijn.

Robert
22 januari 2022

Zeer vriendelijk en attent geholpen en bovenal heerlijk gegeten!

Andrea
21 januari 2022
André uit Sliedrecht
19 januari 2022

Wederom weer heerlijk gegeten

Safiek
18 januari 2022
Ferry Smit
17 januari 2022

Heerlijk eten, goede grote porties. Heb op 5 of 6 verschillende plekken de chicken tika masala geprobeerd maar deze is toch wel veruit de lekkerste!

Mar
17 januari 2022

Heerlijk en vers! Top service.

Anoniem
17 januari 2022

Het was super lekker en vrij snel gebracht, het eten was nog goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

William
16 januari 2022

Alles was goed ingepakt en het eten was lekker. Ook een mooie menukaart. Voor herhaling vatbaar. Het eten werd ook mooi op tijd besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E Keijzer
13 januari 2022

Vandaag was ik wat teleurgesteld in mijn bestelde maaltijd. De soep en de chicken biryani waren lauw, zelfs naar het koude toe, terwijl ik maar twee straten van het restaurant vandaan woon. De chicken biryani smaakte erg zout. Dit ken ik niet van sangam tandoori; eerder keren was het lekker gekruid en werd het vervoerd in goede isolerende bakken. Daarom denk/hoop ik dat dit een eenmalige misser is geweest. De samosa en barfi waren als vanouds prima. De bezorger stond bij de buren aan te bellen (die gelukkig niet thuis waren 😉), terwijl de naam en huisnummer bij de bel dezelfde zijn als op de bestelling. Met dank aan de telefoon kwam het alsnog goed. Erg vriendelijke knul, dat wel.

Marinder
9 januari 2022
Marinder
9 januari 2022
Sandra
9 januari 2022

Heerlijke maaltijd, perfect!

Anoniem
8 januari 2022
Amir
8 januari 2022
Safiek
6 januari 2022
Eagle
4 januari 2022

Lekker zoals altijd en op tijd ook!

Celina
30 december 2021

Verkeerde bestelling .. ik had 1 butter chicken en 1 korma besteld en krijg 2 bakjes korma en geen butter chicken … het vlees smaakte ook oud en niet mals …. Chana masala? Heb ik helaas weggegooid niemand heeft het gegeten was dat een dinner gerecht of toetje zo bizar zoet!

Anoniem
29 december 2021

De lamb biryani was lekker maar de chicken Jalfrezi was niet zoals we het gewend waren. Er zat veel minder groente in. Het was op smaakt gebrachte curry met kip en weinig groenten (ui paprika tomaat). Het was lekker maar ik was beter gewend 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
27 december 2021

Zeer slecht laaste tijd . Achteruit gang

B
26 december 2021

Snel en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fatima
24 december 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk, binnenkort weer.

Emile van Rinsum
24 december 2021

Weer heel erg lekker en vers ! (En snel).

Marjolein Torn
24 december 2021

Het eten is altijd heel lekker, dat vinden wij en ook onze visite die we soms ook van de Sangam keuken laten genieten. Misschien bij het bestellen de mogelijkheid maken om in de toekomst te bestellen. Groeten Marjolein

A. Hrnic
20 december 2021
Chakir/Najat
18 december 2021

Heerlijk

Hans
15 december 2021

Lekkere vega gerechten, goed op temperatuur en snel bezorgd.

André van der Aa
12 december 2021

Weer nieuwe menu's uitgeprobeerd en alles smaakte weer heerlijk. Groet uit Sliedrecht

anoniem
12 december 2021
Satish Jagernath
28 november 2021

Tandoori chicken besteld. Smaak vd kip goed. Stukken te groot. Uien paprika te zacht. Te veel saus erbij. Met aanpassing zoals kleinere stukjes kup, uien paprika kort bakken en niet veel saus erbij dien. Naan was heel goed. Belangrijk is dat de smaak goed is en dat was wel zo.

Anoniem
27 november 2021

Altijd lekker, op tijd en vriendelijk!

MJ
22 november 2021

We hebben weer zitten smullen en het was veel dus morgen eten we het nog een keer. :)

Daan
21 november 2021

Beste Indiër in Rotterdam Vanavond ook weer heerlijk gegeten. De chicken korma smelt gewoon op je tong.Ook complimenten aan de bezorger. Ik had een typfout in mijn huisnummer gemaakt, maar hij belde keurig even op toen hij op het verkeerde nummer voor de deur bleek te staan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
20 november 2021

Was weer superlekker, altijd genieten van de tandoori, lassi, nan, pakora en sweets!

John
14 november 2021

Zoals altijd zeer smakelijk met een snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maureen
13 november 2021

Besteld via de site, bestelling stond op tijd klaar. Heerlijke verschillende smaakvolle gerechten. Een aanrader!

Saïda
11 november 2021

Zoals gewoonlijk is het eten heerlijk! Allahoema bareek!

Said
10 november 2021

Heb hier eten besteld alles was netjes en op tijd gekomen en het smaakte heel lekker en vers cijfer 10.

Hak
3 november 2021

Eten is altijd lekker en tot nu toe nooit teleurgesteld geweest!!

Anoniem
3 november 2021

Wederom heerlijk gegeten ..

Erik Middelland
31 oktober 2021

Als altijd zeer goede kwaliteit maaltijden en snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Safiek
29 oktober 2021

Op tijd

PvdM
27 oktober 2021

Heerlijk eten, goed warm bezorgd. Binnen 40 minuten. Sommigen zouden zeggen: "dat zou iets sneller kunnen", maar het was het wachten meer dan waard.

Tanja Hermans
26 oktober 2021

Weer heerlijk met zijn allen gegeten. Zoals altijd weer top!

Floor Hulsinga
26 oktober 2021

Al meer dan tien jaar het lekkerste eten, waarbij de focus ligt op kwaliteit. We ❤️ Sangam.

Fafa
25 oktober 2021

Lekker vers eten zoals altijd!

Jimmy
25 oktober 2021
Lisa
21 oktober 2021

Weer heerlijk gesmuld van alles: Samosa, Tandoori, Nan, Lassi en sweets.

Agnieszka
17 oktober 2021

Zoals altijd erg lekker

Amir
16 oktober 2021
Anoniem
15 oktober 2021

Ik had weer een smaakexplosie in mijn mond gisterenavond.. wat was het eten lekker.. vers en veel mals vlees.. heerlijk gewoon!! Zowel vega als lam of kip.. alledrie heerlijk!! Niet nadenken of verder kijken bestel hier je Indiaas/Pakistaanse gerechten !!

..
12 oktober 2021
Katía
11 oktober 2021
FaFa
11 oktober 2021

Lekker vers eten zoals altijd!

MJ
8 oktober 2021
johanna 010
6 oktober 2021

Echt heerlijk eten, de pasteitjes zijn onvergetelijk lekker

B. Veelers
4 oktober 2021
Ray
3 oktober 2021

Heerlijk authentiek

Floor Hulsinga
29 september 2021

Altijd goed. Je betaalt misschien wat meer, maar kwalitatief is dat het gewoon waard! Bestel nu al tien jaar bij Sangam en hoop dat ze nog heeeeeeel lang zo lekker blijven koken.

Marina
25 september 2021

Mede door jullie werd mijn feestje een groot succes en ook al heb ik niets te vieren, dit eten is eigenlijk altijd een feest.

Diana
19 september 2021

Eerder hebben wij hier eten besteld, en was altijd goed, maar de laatste x was tevens ook echt de laatse x. De chicken tikka massala leek wel soep, deze was echt alleen te eten met een lepel. Wat een telleurstelling!

Sumeet
17 september 2021

Bezorgen was erg beleefd. Als ik wat op zak had op het moment, had ik hem zeker een fooi gegeven.

Abc
15 september 2021

Butter chicken direct weggegooid was zoveel suiker dat ik beter suikerklontjes kon eten. Chicken jalfrezi was wel echt lekker

Fafa
1 september 2021

Altijd vers heerlijk eten

N. B.
29 augustus 2021

Het was heerlijk!!

Ebru
27 augustus 2021
Safiek
26 augustus 2021

Smakelijk gegeten

Matijs
23 augustus 2021
Hilde
22 augustus 2021

consistente langdurige heerlijke kwaliteit!

Martijn
21 augustus 2021

Heerlijk en goed eten en gemakkelijk te bestellen en op te halen.

Chakir
14 augustus 2021

Heerlijk mijn complimenten aan de chef kok!!

M Mohamud
10 augustus 2021

Snelle bezorging, fijne porties en bovenal super lekker eten. Wat mij betreft de beste optie van deze keuken in Rotterdam!

Chakir
6 augustus 2021

Heerlijk gesmaakt!

Conny
3 augustus 2021

Heerlijk eten!

Fafa
3 augustus 2021

Heerlijk vers eten!

Paayal
1 augustus 2021
RN
29 juli 2021

Net als altijd, weer heerlijk gegeten! Zeker een aanrader.. ( chicken biryani en chicken tika masala)

M&J
26 juli 2021
Marina
16 juli 2021

Altijd heerlijk, altijd vers en goed warm, altijd op tijd, altijd super vriendelijk dus altijd voor herhaling vatbaar.

Dana
28 juni 2021

Altijd top!!!

MW
28 juni 2021

Eten was er snel en zoals altijd heerlijk.

Smahan
26 juni 2021

Het is mijn standaard fave indiaans restaurant geworden. Zeker een aanrader en de mensen super lief

Chakir
20 juni 2021
Raj Gainda
13 juni 2021

de prawn biryani en de mithaai waren heerlijk zoals altijd.

Leela
12 juni 2021
Susana
7 juni 2021

Zeer tevreden

Winne
4 juni 2021

Eten is altijd heerlijk. 1 item miste bij de bestelling maar deze werd snel nabezorgd. Helemaal top!

GOM
1 juni 2021

Heerlijk!

Ann
30 mei 2021

Altijd super!

Big Brothets Big Sisters of Rotterdam
26 mei 2021

De bestelling is precies op tijd bezorgd. Iedereen heeft zeer genoten van alle verschillende gerechten. Zeker de moeite waard om uit te proberen.

Maria
24 mei 2021
Marina
23 mei 2021

Dat wij het eten heerlijk vinden is niet nieuw, maar ook onze visite heeft genoten van al dit lekkers. :)

VP
18 mei 2021

Weer erg goed, pittig, spicy, vol van smaak. Heel lekker! Ons 'uitje' met Sangam, thuis! Palak paneer en chicken tikka jalfrezi! Het naanbrood is ook t beste dat we kennen!

Antonie
17 mei 2021

Snel bezorgd en super lekker eten! We hebben er enorm van genoten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Spee
17 mei 2021

Altijd erg lekker!

MJ
11 mei 2021

Een woord, heerlijk.

iris
10 mei 2021

top, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amer
10 mei 2021

Heerlijk goed gevulde gerechten aanrader!

Tal
2 mei 2021

Ik heb hier heel vaak besteld. Helaas vind ik de kwaliteit van eten erg afwisselend. Jammer dat ik niet van tevoren kan checken wie de kok van de dag is. Vandaag was helaas alles extreem zoet en flauw. Kip was wel mals en goede portie. Maar saus was gewoon room met veel suiker. Ik miste de gelaagdheid in smaken die ik bijv vorige week had. Idem voor chana masala. Gewoon alleen zoet. Er is niks India’s aan de smaak - gewoon geen kruiden. We hebben voor het eerst ook gebakjes besteld, die waren ook extreem zoet, maar horen zo, denk ik. Het was leuk om ze even uit te proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naoual
2 mei 2021

Zo genoten van het eten!!!

Alex
2 mei 2021
Walter de Jong
1 mei 2021

Heerlijke samosa’s. Vriendelijke man achter de kassa. Super!!

Verberne
28 april 2021

Lekker eten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prima porties en lekker snel geleverd.

Ka
28 april 2021

Chana Buna en palak was top !

Sabina
26 april 2021

Erg lekker en vers

Matthijs
26 april 2021

Uitstekend, de kip is van goede kwaliteit en dus sappig. Verder ook voortreffelijke ingrediënten en bereiding. Genieten!

Ann
26 april 2021

Altijd super!

Anoniem
20 april 2021

Weer heerlijk gegeten!!! Ook de volgende dag blijft het eten superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline van Asten
19 april 2021

Heerlijk gegeten en heel snel bezorgd, echte aanrader!

Marina
19 april 2021

Het was weer heerlijk en bezorging perfect op tijd, dank jullie wel.

Anoniem
19 april 2021

Zoals altijd heerlijk eten, goede porties en snelle en vriendelijke bezorging!

Eric Santoe
13 april 2021

Ben bij vetschillende tandoori restaurants geweest, maar Sangam is tot nu toe het lekkerst..

Viktoria
10 april 2021
Eazy
9 april 2021

Altijd vers en lekker zoals gewoonlijk!

Deepu singh
6 april 2021

Biryani lams. Was lekker man bilal. Lams was boterzacht. Thnx namens vrouw en kindje ook.

Jannes
5 april 2021

Is normaal echt heel goed, maar helaas deze keer gedroogde Cocos vlokken in de channa massala. Vroeger zat dat er niet in, liever in de toekomst uit 't recept laten maakt het echt veeeeeel minder lekker

Nabil Laghmiri
5 april 2021

Heerlijk gegeten. Ben ook niet anders gewend.

Anoniem
4 april 2021

Weer heerlijk gegeten. Grote warme porties hij werd ook snel en netjes geleverd. Helaas ben ik de enige die van echt pittig houdt en gaat mijn voorkeur uit naar de pittige gerechten. Maar ook de milde gerechten zijn rijk van smaak! (De zoete hapjes waren heerlijk vooral de witte😋)

Anwer
3 april 2021

Eten was heerlijk. We hebben genoten. Vol van smaak met diverse specerijen en kruiden. Een echte aanrader. Bezorger was heel vriendelijk en snel. Onze complimenten aan heel Sangam Tandoori restaurant Team.

Vanessa
3 april 2021

Ik heb altijd bij jullie besteld maar dit keer was het eten niet vers! Kip was heel taai en stukjes kip waren hard alsof het van de magnetron komt!!! En die rasmalai waren ook heel hard!! Vind erg jammer want heb wel dik betaald voor het eten.

T..
3 april 2021
Kajal
1 april 2021

Uitmuntend, perfect, mindblowing! De chicken biryani was heavenly gooood. Can’t get enough.

Levi
28 maart 2021

Sangam is een geheime schat in Rotterdam. Heerlijk lekker eten! Was weer fijn om jullie heerlijke recepten te mogen proeven. Echt een aanrader.

Schipper
27 maart 2021

Dit was mijn tweede bestelling en wederom weer heerlijk gegeten (en genoeg over voor morgen😌) Nu totaal andere andere gerechten (kip lam en vegetarisch) op 1 na, en iedereen heeft gesmuld😋. Als je van verfijnde Indiaas/ Pakistaanse gerechten houdt, ben je bij Sangam aan het juiste adres!!

Sd
27 maart 2021
Jean-Paul
26 maart 2021

Het eten is hier geweldig lekker, en altijd van dezelfde hoge kwaliteit. Bezorging is erg vriendelijk. Wij bestellen al jaren bij Sangam en het is nog nooit tegengevallen

Schipper :-)
23 maart 2021

Heerlijk gegeten.. mooie grote Porties goed verpakt, lekker warm.. ik weet wat ik morgen ook eten zal.. mijn heerlijke eten van vandaag. Zowel de kip, lam en vegetarische gerechten zijn 👌🏼wat een aardige bezorger :-)

Es
21 maart 2021

Het was weer ontzettend lekker, dit keer de mixed vegetables besteld. De desserts zijn allemaal fantastisch tot nu toe. Supervriendelijke mensen ook!

gerben
20 maart 2021

Was erg lekker. Hele familie heeft ervan genoten. Hadden via internet besteld en het stond al klaar. Vriendelijk geholpen. Tot een volgende keer.

Fafa
20 maart 2021

Lekker verse gerechten !!

Sjoerd
15 maart 2021

weer heerlijk gegeten

Tomas
14 maart 2021
Sophie
14 maart 2021

Heerlijk authentiek eten. Naan beetje taai.

ANONIEM
12 maart 2021

Heerlijk eten, vriendelijke service, snelle bezorging.

Rebecca Soebhan
12 maart 2021

Eten is altijd goed en lekker, klant vriendelijk!!!

Chantal
12 maart 2021
S d
11 maart 2021
Steven
9 maart 2021

Lekker eten en een zeer goede service👍🏼 Ik bestel snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry Smit
8 maart 2021

Goed zoals altijd. Bestel altijd chicken tikka masala met cheese naan en heb bijna voor 2 dagen eten, super goed van smaak, kom regelmatig wat afhalen vanuit papendrecht!

Jill
7 maart 2021

Weer heerlijk gesmaakt

Elisabeth Joseph
6 maart 2021

Normaal gesproken is het eten altijd super lekker... geen idee wat er vandaag misging maar naan was taai, chicken was niet lekker .

Geanina Balcan
6 maart 2021

Top tikka biryani!!

M en J
6 maart 2021

Het blijft een feest om bij jullie te bestellen en we hebben weer genoten tot de laatste korrel rijst.

Leela
4 maart 2021
Truus
3 maart 2021

Beste curry van de stad

Asma
2 maart 2021

Het was heerlijk.

Sjatia
1 maart 2021

Lekkerste eten ooit!

Jeroen Peters
27 februari 2021

Was echt weer fantastisch kruidig en smaakvol. Heerlijk.

Tiia
25 februari 2021

Amazing! I recommend!

Ibrahim
23 februari 2021

Wasim en bilal zijn hele lieve aardige jongens behandelen klanten met liefde en respect zijn niet geld gok verslaafd Service is hoog heerlijke beryani top restaurant om u lekkere pakistaanse gerechten te bestellen !!

N.Campbell
23 februari 2021

Geweldig geen woorden voor, het eten de service alles top. Dit is meer dan een aanrader en zodra je bestelt zal deze recensie terug in gedachte komen. Super!! Al jaren tevreden

Es
20 februari 2021

Mijn vegetarische curry was echt heerlijk! Goede zaak! Ook de toetjes waren echt lekker, en niet duur. Ik kom graag weer :)

Martin
19 februari 2021

Erg goed weer zoals gewoonlijk

Fafa
15 februari 2021

Vers en heerlijke smakelijke maaltijden !

Fatima
14 februari 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk 😍😍😍

Fam
13 februari 2021
Dennis
13 februari 2021

Erg fijne zaak, ik haal hier al jaren af, ook dit keer was weer top eten, mijn vrouw vond de chicken tikka masala iets te zoet, ik vond het geen probleem. De chicken biryani was heerlijk. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, denken graag mee als je vragen hebt. Probeer ook eens de Peshawri naan, beetje zoet met amandel en kokos maar heerlijk bij pittige gerechten of gewoon zomaar.

Alex
13 februari 2021
Alex
6 februari 2021
Samir
6 februari 2021

Always good

M&J
6 februari 2021

We hadden gelukkig weer iets te vieren en dat doen wij graag met jullie heerlijke gerechten, feestje geslaagd waarvoor grote dank.

Hadjra
6 februari 2021

Heerlijk eten ,vriendelijk personeel.

Liz
6 februari 2021

Altijd genieten, zo lekker!

Jeroen
5 februari 2021

Autentiek Indiaas eten. Heerlijk kruidig en pittig. Verrukkelijk!

Mariëlle
5 februari 2021

Altijd heerlijk eten! De smaak is altijd goed! Nooit problemen met bestellingen, klopt altijd en staat op tijd klaar.

Annette
5 februari 2021

Altijd heerlijk!

D.
4 februari 2021
Michell
1 februari 2021

We eten geregeld van jullie maar ik had het idee dat er een andere kok in de keuken stond. Chicken Madras saus was geschift en zeer veel olie. Pallak was niet zo smaakvol als anders. Naanbrood was ook een beetje smakeloos. Helaas een mindere ervaring dus.

Ray
29 januari 2021

Vers en Heerlijk zoals altijd

Deepu singh
27 januari 2021

Ik ben normaal altijd wel tevreden. Maarnl het smaakte dit keer super flauw. Daarnaast was de rasmalai gewoon oud en niet vers. Zonde altijd tevreden geweest dit keer teleurgesteld.

Marina
26 januari 2021

Alle gerechten waren weer even heerlijk, we hebben zitten smullen en de bezorging was als altijd precies op tijd.

Irati
26 januari 2021

altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolf
23 januari 2021

Gewoon heel goed, elke keer weer. En servicegerichte mensen.

Noortje
22 januari 2021

Pffff heerlijk gewoon en echt goeie prijs voor zulk heerlijk eten ga sowieso nog een keer bestellen!!!!!! Geweldiggggg

Alex
18 januari 2021
Wariesja
18 januari 2021

Bestelling was op tijd klaar. Ik was vroeg om het op te halen en kreeg alvast een samosa omdat ik honger had. Het eten was nog goed warm na een half uur rijden naar huis en nog steeds erg lekker.

Sabina
17 januari 2021
Bart
16 januari 2021
Alik
16 januari 2021

Was heerlijk

Patty
15 januari 2021

Het was heerlijk!!!

Brunia
15 januari 2021

Eten goed. Bezorging stipt en vriendelijk

Ilhan Cinar
14 januari 2021
Ibtis
14 januari 2021

Heb nog nooit zo lekker gegeten erg bedankt ! Wou dat ik dit elke dag kon eten. Kon ik het maar maken dan at ik t dagelijks. Complimenten !!!!

M+ J
10 januari 2021

Het was weer een feestje voor de smaakpapillen en de bezorging perfect op tijd.

Luc
9 januari 2021

Zeer smakelijk, en meer mogen ontvangen dan verwacht. Goede tandoori en lekkere rijst.

Iliana
9 januari 2021
Rushil
3 januari 2020
RCB
3 januari 2020

Topzaak. Topeten.

Stephan
3 januari 2020

Was heerlijk als altijd

André van der Aa
3 januari 2020

Geweldig smaakvol heerlijk eten. Aanrader. Vaste klant uit Sliedrecht

Nadia
2 januari 2020

Super lekker vers eten! Zal zeker vaker hier eten bestellen. Echt een aanrader

Sanaa
2 januari 2020

Altijd heerlijk eten en goede service!

Anna
2 januari 2020
Pvg
1 januari 2020

Great place to order your indian food! Best curry’s in Rotterdam Sweets are original home cooked

Anoniem
1 januari 2020
SA
30 december 2020

Was wederom heeeeerlijk! Dank u wel!

Vanessa
29 december 2020

Ik heb al 3 keer eten bij jullie besteld en keer op keer super super lekker !!! Vriendelijke mensen.

Anoniem
29 december 2020
tara
29 december 2020

Ik had rijst met kip/vlees besteld. Jammer genoeg had witte rijst een perfume geur. Ik kon niet achterhalen waarom. Veder was kip smakelijk maar maar vlees smakeloos.

Arie
28 december 2020

Als klant van het eerste uur kom ik nog steeds voor die unieke Pakistaanse smaken zoals de overheerlijke biryani. Wel nog een verzoek, zorg svp voor een pin apparaat in de winkel, wel zo handig.

Ramon
27 december 2020

Alles perfect Alles op tijd en eten superlekker

Chr
26 december 2020

Het eten was voortreffelijk,

hanz
22 december 2020

Top gegeten. Heerlijk.

Nancy
22 december 2020

Top. Eten was heerlijk en stond op tijd klaar. Wij komen niet uit Rotterdam maar rijden er graag nog eens voor heen en weer.

Marina
21 december 2020

Alles was weer even heerlijk, we hebben echt zitten smullen. Dank voor dit steeds terugkerende genoegen en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Anas
21 december 2020
Fam Martin
20 december 2020

Hebben heerlijk gegeten en hoeveelheid was ruim voldoende, ook voldoende vegetarische keuzes. Lekker gekruid maar misschien mag er iets minder zout gebruikt worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
19 december 2020
Ramses
19 december 2020

Lekker eten, zal hier zeker nog eens bestellen. Bezorging zelf was goed en snel. Het brood en de papadum’s waren wat vochtig geworden doordat ze warm verpakt waren.

Joby
15 december 2020

Food is tasty. But too much oil.

Saskia
11 december 2020

Heerlijk en vers.

Tanja
8 december 2020
Shanaya C
7 december 2020

Heerlijk eten en klantvriendelijk personeel!!

Reza
7 december 2020

Goede service!!!

Sadia & Christo
30 november 2020

Subtiele smaken, héérlijke gerechten! Bij bestelling is het eten altijd op tijd klaar! Sangam is een absolute aanrader!

MW
29 november 2020

Zowel het eten als het zoet waren allebei heerlijk, grote dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Av
29 november 2020

Altijd weer lekker en altijd op tijd bezorgd

Martin
29 november 2020

Uitstekende kwaliteit was voor ons de eerste keer , maar voor herhaling vatbaar

Monaim
29 november 2020

Heerlijk genoten van de verschillende gerechten. Vraagt naar meer.

Najat
28 november 2020
Manuela
28 november 2020

Al jaren een vertrouwd adres. Bezorging snel en vriendelijk. Het bezorgde eten gelukkig van dezelfde kwaliteit als in het restaurant.

Martin
25 november 2020

Heerlijke en smaakvolle gerechten, de porties zijn ruim voldoende. Ik bestel er wekelijks en ben erg tevreden.

Twan ten gul
23 november 2020

Alsof er een engel op mn tong zit te zeiken, heerlijk

Jill
23 november 2020

Genoten

Shanthy
22 november 2020

Altijd zeer tevreden, rijden er graag een stukje voor! Grote porties en heerlijk eten! Vooral de peshwari naan, niet te doen zo lekker!

Sion
22 november 2020

Het eten is een 3 sterren waard in combinatie met kwaliteit en prijs. Chicken tikka biryani en lams Jalfrezi niet zo naar mijn zin. Ben veel beter gewend! Samosas waren overheerlijk, maar de djalebi had een bijsmaak van schoonmaakmiddel die niet weg te krijgen is. Jammer! Op divalidag was die zo heerlijk en een week later totaal niet lekker en met bijsmaak. Ik zou verder geen hoofdmaaltijd hier willen bestellen, maar zou zeker terug gaan voor samosas. Sion

Eazy
22 november 2020

Altijd prima vers lekker eten!

Pim Bangert
21 november 2020

Heerlijk eten, en leuke gast in de bediening.

IM
15 november 2020

Top!

H.A.J
13 november 2020

Eten bij hen besteld. bestellen gaat overzichtelijk & makkelijk. De prijs was heel redelijk, de kwaliteit was goed en het werd op de gevraagde tijd gebracht. Wij waren heel tevreden

Ruud
12 november 2020

Was top heerlijk gegeten.

Hilde
11 november 2020

Altijd heerlijk

Es
8 november 2020
Lodewijk
7 november 2020

Heerlijk

Najat
7 november 2020

heerlijk en vers! Top restaurant.

Larbi
7 november 2020

De best kwaliteit/prijs verhouding voor Tandoori Hallal food in Zuid Holland.

Shaila
4 november 2020

Eten smaakte goed maar verkeerde bestelling ipv butter chicken chicken curry met kokosnoot smaak jammer!

Marina
2 november 2020

We hadden een feestje voor twee en dat konden wij niet beter vieren dan met jullie eten. Alles was weer heerlijk en perfect op tijd bezorgd.

Goondal
1 november 2020

Eten was heerlijk. Ik raad het zeker aan.

Es
1 november 2020
Navin
1 november 2020
John Feng
31 oktober 2020

Always good food and delivery is always on time. Must try. Have been ordering their food many times and the quality of the food is always high.

S.
30 oktober 2020
Bibi
30 oktober 2020

Never change the winning team! :)

Marcel en Mariëlle
26 oktober 2020

Zaligmakend eten!!! Zeker de moeite waard!

Ramon
25 oktober 2020
Hodan Mursal
24 oktober 2020

Wij hadden vanmiddag een grote bestelling gedaan voor 7/8 mensen. We hebben super veel genoten van het eten, heeeeerlijk was het. Personeel is ook super vriendelijk! We komen zeker vaker eten halen.

Anoniem
23 oktober 2020
Roel en An
23 oktober 2020

Was weer super

Eleonora van Rew
21 oktober 2020

Heerlijke maaltijd: gegrilde stukjes kipfilet in lekkere saus en spinazie in heerlijke curry. Ook het bestellen ging eenvoudig en snel en eten stond klaar op het gekozen tijdstip.

Cristel
21 oktober 2020

Bestelling geplaatst om 16.30 uur. Gekozen voor afhalen om 18.00 uur. Eten was pas klaar om 18.20 uur. Al die tijd moeten wachten in troosteloos restaurant. Eten zelf was best aardig.

Jill
18 oktober 2020

Alweer genoten ! Thanks

Simone
18 oktober 2020

Helaas wel dubbele extra wachttijd ivm nog moeten maken van naans( deze waren wel over heerlijk en we kregen extra!) Toch dus 5 sterren want de smaken van jullie eten zijn fantastisch ...en de kinderen kregen mango lassi om het goed te maken. We love Sangam!

IM
17 oktober 2020
Heba
16 oktober 2020

Het eten vandaag was zoals we gewent zijn, super. Bedankt Sangam voor de snelle service en heerlijk eten. Naast dat het voedzaam is, is het goed op smaak en van constante kwaliteit. Het stelt nooit teleur! Merci en tot de volgende keer.

Radna
14 oktober 2020

Eten was heerlijk

MW
14 oktober 2020

Het eten was weer een absolute blijmaker en dat had ik echt nodig dus dank jullie wel.

Aruna
13 oktober 2020

heerlijke gerechten, heel gevarieerd, lekker veel vegetarische gerechten op het menu, gezellige klantvriendelijkheid, niet duur

Sanjay
11 oktober 2020

Jammer dat je niet kan aangeven hoe gekruid de biryani mag zijn, het was namelijk erg flauw van smaak. De salades waren erg weinig (wat qua kosten niet bepaald hoog is) tevens viel de rasmalai zwaar tegen, voorheen was ik van mening dat jullie de lekkerste rasmalai van NL hadden. Ik heb jullie eten altijd heel hoog gewaardeerd, en hopelijk zijn dit geen tekenen van achteruitgang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjen
7 oktober 2020
Viktoria
5 oktober 2020

Eten was super lekker en vers net als altijd. De nieuwe manier van bestellen is heel makkelijk en werkt goed

Adibah
3 oktober 2020

Super lekker en aardige personeel zoals altijd!

Steven
30 september 2020

Nog steeds de beste van Rotterdam en omstreken!

Irati
29 september 2020

Altijd verrukkelijk en heel aardige gast kwam het eten brengen!

Ferry
29 september 2020

Mooi optijd klaar, goede smaak (tiki masala en korma) en hoeveelheid was ook goed, misschien zelfs nog wel iets te veel voor 1 persoon

Sander
27 september 2020

Prima eten wederom. Smaakvol, vers en goede porties. Enig punt van kritiek is dat bij het doorgeven van een bestelling om 15:30 uur, het niet mogelijk blijkt te zijn om om 18:30 uur het eten klaar te hebben. Daarom hebben wij nog 10-15 minuten moeten wachten totdat het klaar was. En als dan de kip niet meer op voorraad is, wordt dit pas bij het afhalen verteld.

MenJ
25 september 2020

Het was weer heerlijk.

Jasje
23 september 2020

heerlijk

Kirti
19 september 2020

Lekker weer!

Maloe
17 september 2020

We eten hier altijd heerlijk! Vers, lekker en snel.

Robbert L
14 september 2020

Lekker gegeten!

Parel
6 september 2020

Echt lekker eten!!!

Didi
2 september 2020

Snelle service, goed eten

Anoniem
1 september 2020

Eten was heerlijk, wel erg duur voor de portie die je krijgt.

Jolanda
26 augustus 2020

Superlekkere gerechten! Alles goed op smaak gebracht met kruiden en specerijen zoals het hoort. Bedankt!

Kirti
23 augustus 2020

LOVE THIS FOOD

Ben
23 augustus 2020
Marina
22 augustus 2020

Het eten was weer een feestje zo lekker en bezorging perfect op tijd, dank je wel.

Mesam Oosterhoff
22 augustus 2020

Gewoon eerlijk en heerlijk.

Rebecca soebhan
21 augustus 2020

Het eten is altijd lekker, ze zijn klant vriendelijk, je hoeft niet lang te wachten als je je bestelling komt ophalen, en als je een klacht hebt verhelpen ze het direct. Dit is een echte aanrader !!!

Frits
17 augustus 2020

Eten afgehaald. Was precies op tijd klaar. Goed ingepakt. Na een kwartier fietsen nog steeds warm. En lekker natuurlijk!

Ria B.
16 augustus 2020

Wij komen al jaren en de kwaliteit is altijd goed. Altijd lekker! De beste van Rotterdam en de regio. En wij vinden dit adres zelfs een van de beste van het hele land. In elk land / stad dat we bezoeken gaan we stevast bij een Indiaas restaurant eten (denk dat we in 40 jaar zo'n 250 verschillende adressen hebben getest). Hier komen we regelmatig terug en rijden met liefde een klein uurtje om hier te kunnen genieten.

Anja
14 augustus 2020

Was weer heerlijk, net als altijd.

Marina
13 augustus 2020

Heerlijk en altijd vers eten, voor mij de perfecte combinatie. En daarbij zijn jullie ook nog super aardig, ook daar heel blij mee.

Lalita Mohabiersing
7 augustus 2020

Ik had Lamb Vindalo en Chicken Vindalo besteld. Ik weet dat deze gerechten pittig zijn, maar dit is de tweede keer al dat het overdreven pittig en heet was dat ik het niet eens meer verder kon eten, omdat mijn mond in brand stond, mijn ogen aan het tranen waren en ik aan het snotteren was. Ik proefde geen vlees meer, alleen maar peper. Ik ben wel wat gewend, maar dit was heel erg. Mijn huisgenoot had dezelfde ervaring met deze bestelde gerechten. Zonde van mijn geld.

Sheikh
4 augustus 2020

Naan was goed. Bindie viel tegen omdat er veel uien erin zat waardoor het gerecht te zoet was. Bindie was heel weinig en uien heel veel.

M&J
2 augustus 2020

Het was weer heerlijk en snelle bezorging, grote dank.

Addy
2 augustus 2020

Zoals alle andere keren weer heerlijk gegeten. Het eten is hier altijd vers, heerlijk bereid en de smaken zijn geweldig. Ook nog eens bijzonder aardig personeel. Wat ons betreft is Sangam een regelrechte aanrader!!

Galied
28 juli 2020

Stipt optijd en lekker

Radjan
28 juli 2020

Ik en op mijn aanraden meerdere familieleden hebben in het verleden vaak in het knusse restaurant gegeten. Ik koos altijd voor de Tandoori Chicken en dat was altijd heel erg smakelijk. De beste in Rotterdam. Nu koos ik voor laten bezorgen van Butter Chicken, Samosa, Naan en Coco Barfi en Mango Lassi. Over de Samosa en het kokos lekkernij niks dan lof. Waren erg lekker. Maar de Mango Lassi, mijn hemel, hoeveel gecondenseerde melk zat er wel niet in? Het was mierzoet en gewoon niet te drinken. Heb er 2 dagen over gedaan om op te drinken. De naan, 2 van de 4 stuks waren verbrandt. Het gaf een krokant korstje, maar zo hoort het gewoon niet. Het is geen chips. En dan de Butter Chicken...niet normaal gewoon. Zat hier nou ook gecondenseerde melk en extreem veel suiker in? Ik proefde gewoon de korrels suiker. Dit was serieus niet te eten. Ik heb een beetje heet water erbij gedaan om de zoetheid te verminderen. Dit kwam de smaak van het saus echter niet ten goede. Beste Sangam, haal die But