Facebook

Beoordelingen van Sangam Tandoori Rotterdam

Recente recensies van Sangam Tandoori Rotterdam

5 sterren na 182 reviews

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

ik ben goed geholpen het personeel is vriendelijk. Het eten was heerlijk. Het enige nadeel vond ik dat er weinig vlees bij de gerechten zat. Verder een echte aanrader

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten. Vlotte bezorging door opgewekte, nette bezorger. Gemakkelijk besteld op de overzichtelijke website. Tevoren digitaal betaald met Ideal. Gemakkelijker kunnen ze het niet maken, lekkerder ook niet.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, wij komen zeker terug.

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, heerlijk en heerlijk plus snelle en vriendelijke bezorging

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten, nu van chicken tikka karahi, de bhindi en palak..., best in town!

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I always enjoy the food but I would appreciate it if you could find other containers than polystyrene! Would be a shame to stop ordering because of that...!

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Dahl soep en byrani rijst heel lekker!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en pittig is ook echt pittig. Snelle bezorging, zelfs in het weekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken tikka en palak waren erg goed. Ik was erg verheugd dat eindelijk butter chicken aan de kaart toegevoegd is. Echter viel dit ontzettend tegen. De saus was erg zoet i.p.v. romig, bevatte weinig kip, zeker ivm de palak, en was gemaakt met chicken tikka kipfilet stukjes! Merkwaardig als je het mij vraagt tov alle andere butter chicken die ik overal ter wereld op heb. Dit doet het gerecht zeer te kort als je het mij vraagt. Zeker vergeleken met de kwaliteit van de rest van de gerechten. Daarnaast is het ook nog eens 2 euro duurder dan de palak waarbij je beduidend grotere porties krijgt. Al met al bestel ik dit niet meer en ben ik teleurgesteld.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer als vanouds: eten was heerlijk, vers, mals, echt lekker, met dank aan Bilal!

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Korma was dit keer een beetje waterig.. voor de rest zoals altijd lekker.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel ditmaal tegen: kip was aangebrand en droog, porties spinazie en linzen vielen erg tegen...

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg vet en weinig gekruid - heb wel eens lekkerder Indiaas gegeten!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel, het eten was heeeeerlijk!! Alleen t gehakt heb ik echt weg moeten gooien, was droog en taai.. misschien hoort dat zo, dus die bestel ik de volgende keer niet meer... voor de rest was t echt weer lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!! En snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, heerlijk eten en snelle levering.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

YUMMMMMM zo ontzettend lekker!!

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was nog goed warm wanneer het aankwam. Was goed gekruid, en vulde ook heel goed. Zeker een aanrader, en zal de volgende ook zeker mijn bestelling hier plaatsen.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk als altijd!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

best in town! NIET BEZORGD MAAR ZELF OPGEHAALD!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen servet maar het eten is heerlijk!!!!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer zoals altijd: fantastisch. 8 verschillende gerechten en iedereen was tevreden.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! Vers en smaakvol. Snelle en goeie bezorger!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eren was dit keer nog goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bij Sangam heel lekker eten, maar de naan was niet zo vers als meestal. Bezorging prima.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en lekker eten. Zeer smaakvol. Korte levertijd. Was niet de eerste keer dat we hier hadden besteld. Echt een aanrader als je van gebalanceerd, kruidig, lekker en exotisch eten houd.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb Vaal gegeten van julie. Browser julie mark heel lekker biryani. Ik weet niet wat is gebuurt Maar dit keer het was niet so lekker. De kwaliteit is gedaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, as always. Was precies op de afgesproken tijd klaar en nog warm!

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. En het eten komt warm aan ondanks de afstand die we moeten afleggen.😋😋

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten bij Sangam. Eten op juiste tijd klaar, netjes ingepakt en weer heerlijke smaaksensatie.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten: perfect gegaarde kip, sappig van binnen, knapperig van buiten, goed gekruid; de spinazie en bhindi voortreffelijk, lekkere naan en roti, volgende week weer!!

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is even lekker en snelle vriendelijke bezorging., ik bestel hier graag.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service. Uitstekende kwaliteit (dat vond iedereen).

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is altijd hoog en constant. Bovendien nog fijn personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit blijft steeds hoog, laatst in nieuw ande Indiaas restaurant gegeten..., bah, niet te vergelijken met het heerlijke eten bij Sangam Tandoori ! De kip tandoori is prime gekruid en sappig van binnen, de spinazie en okers zijn geweldig lekker! Ik ben erg blij met Sangam Tandoori!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 naan te weinig bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sangam is gewoon ontzettend goed! We love Sangam. Kwalitatief steekt Sangam met kop en schouders boven alle andere Pakistaanse (en Indiase) restaurants uit. En de bezorging is ook goed.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd (iets te vroeg) en erg lekker! Met 14 collega's genoten.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste Tandoori van Rotterdam...En App werkt goed en geweldig.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer heerlijk eten, ruim genoeg en een aardige bezorger.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zoals altijd snel en 4 blije gezichten aan een tafel met heerlijk Indiaas/ pakistaans eten, beter kan niet.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Mijn vrouw kennis laten maken met de Indaase/Pakistaanse keuken en zeer goed bevallen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb goed gescoord! Bedankt Sangam Tandoori

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekker pittig.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk met deze keer helaas een klein minpuntje, er zat een haar in mijn eten....

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vlot, zelfs op zondag. Heerlijke Curry!!! zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, altijd lekker..!! Best Indian take-away in Rotterdam. Gewoon proberen en je zal niet teleurgesteld zijn... !

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! :) al vaker besteld en altijd goed.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol eten, goed verpakt, nette bezorging. Het proberen waard!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we zeer centraal wonen kon de bezorger ons huis niet vinden waardoor het 1 uur en 20 minuten duurde voor we aan tafel konden. Hiervoor werd wel excuses aangeboden. Het eten was nu natuurlijk lauw. De naans lijken lang voor de bestelling al gebakken te zijn, waardoor ze slap en melig zijn. De smaken van onze vegetarische gerechten vielen tegen. De samosa was wel lekker. Vorige keer dat we besteld hadden hebben we wel erg lekker gegeten. Toen duurde het 1 uur voor het eten werd bezorgd, dus dat is conform belofte op de site. We gaan zeker nog een keer bestellen, en hopen dan te merken of dit een eenmalige slechte ervaring was. De beoordeling is een gemiddelde van onze 2 ervaringen.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tandoori chicken tikka special was weer heerlijk gekruid en niet droog, de palak was ook weer bijzonder lekker, wat me van de tandoori kabab curry tegenviel was de kleine hoeveelheid; het was wel erg lekker, evenals de bhindi! Steeds weer voor herhaling vatbaar: lekker en goede kwaliteit; bezorging ook snel en correct!

Reactie van Sangam Tandoori:Hai Valentine, Super bedankt voor je uitgebreide review! feedback waar we zeker wat mee kunnen! Tot de volgende keer!

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very well prepared for takeaway and really tasty as well. Big portions.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... HEERLIJK! Ik ben dol op hun eten. Beste Indiase restaurant van Rotterdam!

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed. Kreeg dit keer gratis rijst erbij. Mijn bestelling was ruim op tijd, ik bestel zeker nog een keer!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker! The food was delivered quite fast, very well aconditioned and very warm too. Everything was very tasty! I will certainly keep ordering food at this restaurant.

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker eten en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer netjes en optijd En super lekker mango lassie was gewoon heeeeerlijk.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke tandoorikip: mals, niet droog, de spinazie en bhindi lekker gekruid, steeds beste kwaliteit!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is echt heel goed en een nette service. Thumbs up!!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer besteld, super lekkere kip (Tandoori Tikka Massala), lekkere saus, vooral lekker met de zoete nan ook :) vriendelijk bezorging en service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik word elke keer weer erg blij van dit heerlijke eten.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was wel drie kwartier eerder dan wij hadden gevraagd.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer fantastisch. Ongelooflijk lekker, snel geleverd, handige bakjes.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd :-)

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een zaak gevonden waar het eten echt goed is. Genoten van Chikken Tikka, Palak paneer en andere gerechten. Voor herhaling vatbaar.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 40 minuten thuis, vond ik redelijk snel voor een zondag. Ik wilde een gerecht wat niet op de kaart stond, dit was goed op er lossen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker en snel bezorgd ook

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse kip, niet droog en lekker gekruid. Bhindi en palak ook erg lekker!!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Veel kip, goed gekruid. Naar onze smaak iets te weinig groente, maar waarschijnlijk voor velen is dit juist genoeg. Naan-brood was heerlijk. Alleen voor het bakje met hollandse salade moet echt een beter alternatief zijn.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sangam is verreweg het lekkerste Indiase Restaurant dat ik ken in rotterdam. Gerechten zijn stuk voor stuk echt zo lekker...Hun rijst onovertroffen, hun naan heerlijk.... Snel bezorgd ook nog.... Al jaren een begrip in Rotterdam wat mij betreft...

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een goede service en snel. Kwaliteit eten was ook erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Alweer super lekker gegeten

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten! Het beste Pakistaans eten in Rotterdam en omstreken; het enige wat in de buurt komt van mijn moeders eten!!!

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten, echt heerlijk. voor herhaling vatbaar

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

snel klaar, niet duur en prima eten. Palak Paneer smaakte anders dan ik gewend ben maar linzensoep was dan weer heerlijk.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een aantal gerechten besteld om later op te halen. Het eten was precies op tijd klaar. Vriendelijk geholpen en héérlijk eten! Aanrader.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmm erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk!

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Voor t eerst gegeten uit deze keuken. Zou wel fijn zijn als er bij de linzensoep zou staat dat deze pittig is. Als onervaren klant wel prettig. De rest was heerlijk !!

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Bezorger was 20 min eerder.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging, bestel hier graag.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds topkwaliteit eten, flink pittig Bezorger alleen enkele minuten later dan aangegeven

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd: 42 minuten Besteld: - Samosa; - King Prawn Curry; - Palak Paneer; - Alu Gobi Opmerkingen: Alu Gobi en Palak Paneer waren iets pikanter dan normaal, maar het ging zeker niet ten koste van de smaak. Alle bestelde gerechten waren vandaag 5-sterren.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, de vindaloo was goed pittig. Bezorging snel en vrolijk.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is toch al 20 tot 25 jaar zo dat ik heel graag eet uit de keuken van Sangam. Lekker pittig, weinig aangepast aan de Nederlandse smaak. Een goeie Indiaas/Pakistaanse keuken. (iet minder olie gebruiken mag : - )

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten kom er al jaren personeel is erg vriendelijke krijg altijd bij het w8en iets lekkers erbij. Tip bestel van te voren via de site of telefonisch wegens de drukte.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en veel eten, snel bezorgd. Vriendelijke bediening, ook aan de telefoon. Heel klantgericht en -vriendelijk. Aanrader.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al meer dan 20 jaar lang klant bij Sangam. De keuken is wel eens beter geweest. Het eten was erg zout en niet alles was even vers. bescherm de Sangam kwaliteit !

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, super lekker!

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Alles smaakt vers en heeft een authentiek Indiase smaak. Echt een aanrader voor iedereen!

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker, het werd snel bezorgd en kreeg nog is een gratis blikje cola wat een service!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goed eten voor een goede prijs! kon precies op afgesproken tijd afhalen en vriendelijke mensen!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een beetje aan de pittige kant, maar smaakte heerlijk! Bezorging was sneller dan verwacht. Goede service. Top!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en het stond al klaar toen ik het kwam ophalen.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service and goed eten. Eerste keer dat wij thuis lieten bezorgen we eten meestal in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Het eten was heerlijk. Ik zal nogmaals bestellen.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Bezorging was op tijd! Wederom dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker voor een goede prijs. Bezorging is ook erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Bedankt en tot de volgende keer.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed advies over de hoeveelheid en zelfs mijn Indiase gasten waren erg blij met wat hen voorgeschoteld werd. Een aanraden!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd weer Heerlijk gegeten...

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten. Bezorgtijd was ook goed te noemen. Volgende keer weer :-)

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een lange tijd weer eens besteld en het was lekker zoals ik al jaren gewend ben.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk genoten van alle het lekkere eten! we kregen een groep kritische eters te eten (allemaal horeca achtergond) en die waren allemaal erg enthousiast!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor 15 man besteld, iedereen was zeer te spreken over het eten! Dank voor de supersnelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen het uur bezorgd, echt heel lekker eten. Je moet wel van peper houden natuurlijk

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaak eten gehaald of het thuis laten bezorgen. Eten is altijd van goede kwaliteit en "gewoon" erg lekker!! In het restaurant altijd vriendelijk en geduldig geholpen en de thuisbezorging is ook steeds met een glimlach! Wat mij betreft is Sangam een echte aanrader!

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Elke keer weer

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was wel lekker, alleen was te veel olie en we hadden niet ons volledige bestelling gekregen. jammer van te olie, omdat de smaak verder goed was. en 5 sterretjes voor de bezorger

Reactie van Sangam Tandoori:Beste Ramautar, Wij vinden het heel vervelend dat je niet je volledige bestelling ontvangen heb. We zullen het goed maken met je! Bedankt voor je feedback! We zullen er beter op gaan letten :) Sangam

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed

Reactie van Sangam Tandoori:SUPER bedankt Misha!!

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen in Noord en waren altijd bereid om hier ons eten af te halen. Zo lekker vinden wij het! Nu het restaurant thuis bezorgd bestellen we hier regelmatig. Dikke aanrader!

Reactie van Sangam Tandoori:Fijn om te horen !!

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en smaakvol eten. Goede porties. Behoorlijk snelle bezorging. Eten had iets warmer mogen zijn.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten!

Reactie van Sangam Tandoori:TOP!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie keuze!

Reactie van Sangam Tandoori:Dank je wel Yasemin!

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, een aanrader voor iedereen.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ons betreft één van de betere Indiaase restaurants in Rotterdam. Heerlijk eten, goed op smaak! Porties mogen ietsjes groter (iig de vegetarische bijgerechten). Maar verder uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Onze go-to!

Reactie van Sangam Tandoori:Hartelijk dank! Bedankt voor je feedback ;)

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als alle andere keren perfect! Heerlijk eten, alles vers en warm + goede service.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en super lekker eten!

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was zeer vlot. Besteld chicken tikka massala Goed Tandoori Chicken tikka slecht Aloe gobi goed Zoetigheid goed. Semosa goed. Tandoori tikka was gewoon verbrand en zeer taai. Leek alsof het gewoon 2 x gebakken was. Hebben dat gwn weggegooid. Verder wel goed. Maar zonde van de tikka want kost je toch wel 6 euro terwijl je niks ervan hebt gegeten . Heb dit zlf niet gemeld bij de restaurant. Misschien dat ze het zouden oplossen. Maar verder was het eten wel goed. Alleen jammer dat je weinig eten krijgt voor best een groot bedrag.

Reactie van Sangam Tandoori:Beste Deepu, Bedankt voor uw reactie en feedback. Allereerst onze excuses voor de Tandoori Chicken Tikka. We zullen het met u goed maken, daarvoor nemen we telefonisch contact met u op. We vinden het belangrijk om goede kwaliteit te leveren met de service die daarbij hoort. Dus mocht dat een keer fout gaan zoals nu, dan gaan we daar ook zeker een passende oplossing bij zoeken! mvg, Sangam

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker !!! Maar de Tandoori chicken tikka masala mag wel meer zijn voor wat je betaald....

Reactie van Sangam Tandoori:Hai Jayanthi! Bij je volgende bestelling zullen we er wat extra tikka masala voor je in doen. zet er dan aub in de opmerking bij: ''graag wat extra tikka masala, tegoed van laatste bestelling''. mvg, Sangam

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pittig eten, te pittig voor mijn collega, we hadden een belofte gekregen voor andere drankjes erbij, dit aangegeven in de opmerkingen, helaas was dit wel fout gegaan, maar werd later alsnog gebracht. Naan brood was erg lekker!

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food and service. Very happy. Thank you:)

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, bezorging snel, helaas geen gratis cola

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrrrrrrr

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de dan wel niet de lekkerste tot nu toe in Nederland. Was erg verrast dat alles perfect was. Top. Currys roshni taj mahal noem maar op. Is niet te tippe aan sangam. Super man.

Reactie van Sangam Tandoori:Vriendelijk bedankt!! fijn om te horen dat het naar wens was! :) tot de volgende keer Deepu!

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food Fast delivery Good service Recommend to all

Reactie van Sangam Tandoori:Thanks a lot!

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very nice food. Good flavors and fast delivery. Look forward to trying other dishes on the menu.

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goede porties en snelle bezorging. Ga zeker vaker bestellen.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en keurig op tijd.

Reactie van Sangam Tandoori:Hartelijk bedankt Jayanthi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, als altijd! We bestellen vaker bij Sangam & zijn tevreden klanten. Vanavond was het eten iets minder warm dan we gewend zijn. Bezorging is redelijk constant & de bezorgers zijn vriendelijk!

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk indiaas eten en snel bezorgd.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten. Kost wel iets meer dan bij anderen, maar het is het waard.

Reactie van Sangam Tandoori:Hartelijk bedankt Ype! :)

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker !!! En vriendelijk. We hadden een aantal vragen en dit was geen probleem bedankt !!

Reactie van Sangam Tandoori:Vriendelijk bedankt weer Jayanthi! tot snel weer!

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Reactie van Sangam Tandoori:Top!

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top eten, top servies, top kwaliteit, top mensen , Zeker een aanrader ????????✌????️

Reactie van Sangam Tandoori:Bedankt!!!

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer even heerlijk als altijd!

Reactie van Sangam Tandoori:Dat is fijn om te horen! Hartelijk bedankt en tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.