Facebook

Beoordelingen van Sangam Tandoori Rotterdam

Recente recensies van Sangam Tandoori Rotterdam

5 sterren na 426 reviews

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had Lamb Vindalo en Chicken Vindalo besteld. Ik weet dat deze gerechten pittig zijn, maar dit is de tweede keer al dat het overdreven pittig en heet was dat ik het niet eens meer verder kon eten, omdat mijn mond in brand stond, mijn ogen aan het tranen waren en ik aan het snotteren was. Ik proefde geen vlees meer, alleen maar peper. Ik ben wel wat gewend, maar dit was heel erg. Mijn huisgenoot had dezelfde ervaring met deze bestelde gerechten. Zonde van mijn geld.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Naan was goed. Bindie viel tegen omdat er veel uien erin zat waardoor het gerecht te zoet was. Bindie was heel weinig en uien heel veel.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en snelle bezorging, grote dank.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals alle andere keren weer heerlijk gegeten. Het eten is hier altijd vers, heerlijk bereid en de smaken zijn geweldig. Ook nog eens bijzonder aardig personeel. Wat ons betreft is Sangam een regelrechte aanrader!!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt optijd en lekker

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik en op mijn aanraden meerdere familieleden hebben in het verleden vaak in het knusse restaurant gegeten. Ik koos altijd voor de Tandoori Chicken en dat was altijd heel erg smakelijk. De beste in Rotterdam. Nu koos ik voor laten bezorgen van Butter Chicken, Samosa, Naan en Coco Barfi en Mango Lassi. Over de Samosa en het kokos lekkernij niks dan lof. Waren erg lekker. Maar de Mango Lassi, mijn hemel, hoeveel gecondenseerde melk zat er wel niet in? Het was mierzoet en gewoon niet te drinken. Heb er 2 dagen over gedaan om op te drinken. De naan, 2 van de 4 stuks waren verbrandt. Het gaf een krokant korstje, maar zo hoort het gewoon niet. Het is geen chips. En dan de Butter Chicken...niet normaal gewoon. Zat hier nou ook gecondenseerde melk en extreem veel suiker in? Ik proefde gewoon de korrels suiker. Dit was serieus niet te eten. Ik heb een beetje heet water erbij gedaan om de zoetheid te verminderen. Dit kwam de smaak van het saus echter niet ten goede. Beste Sangam, haal die But

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald en het was weer heerlijk!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was goed alleen ik ben zoveel beter van jullie gewend en dit keer was het hem gewoon niet. Ik bestel Chicken butter en wat krijg ik beetje zoete melk met kip erin? Echt jammer gewoon dit. Ik ben een vaste klant bij jullie maar dit was echt zo niet wat ik van jullie gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben via de Sangam website besteld. Precies een uur nadat wij besteld hebben belde ik waar onze bestelling bleef, 10 minuten later werd deze bezorgd. Helaas had een van de bakken staan lekken en de tas en andere bakken waren besmeurd met Madras saus. De bezorger vertelde dit netjes bij de overdracht. Gelukkig wel heerlijk gegeten en waren de maaltijden ruim voldoende.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alleen super vriendelijk maar ook nog heerlijk eten en bezorging perfect op tijd, zo blij mee.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerbeste curry uit de hele stad! En we hebben er heeeel veel geprobeerd de afgelopen jaren..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zonder twijfel de beste Indiase Pakistaanse restaurant/afhaal in heel Nederland! 👌🏽

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen, heerlijk eten! Dankjewel.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, de volgende keer weer!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quick and friendly delivery Big portion Very tasty

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd. Ik kwam het eten een kwartiertje later ophalen dan aangegeven en ben daarna nog een kwartiert naar huis gereden, maar het was nog steeds warm. De smaak (Chicken Biryani) en de hoeveelheid waren ook weer top!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good food and excellence service. Friendly staff. I ordered every 2-3 times a month. Delivery was also on-time and sometimes comes earlier and they will wit till you home. excellence service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw was het eten van Sagnam Tandoori very very very DELICOUS. Sagnam Tandoori is voor mij de beste indiaas restaurant in Rotterdam. Eten is very good. Eten wordt goed warm bezorgd. De bezorgdienst is snel bij je aan de deur. Alles is TOP. groetjes K.M. STOUT

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom al jaren heel regelmatig bij Sangam, super lekker eten en hele vriendelijke mensen. Ben nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit, vriendelijkheid en service!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit eten blijft een traktatie en is echt onze favoriet. Alles is even lekker, goed warm en perfecte bezorging. Wat wil je nog meer?

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

In plaats van Chicken Tikka Masala heb ik Butter Chicken van jullie meegekregen. Hierdoor ontbrak juist het gerecht waar ik speciaal voor naar jullie kom al jaren. Beetje jammer dat. Verder was het prima zoals altijd.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was very delicous. And the delivering was very good. Thank you so much.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten! Alleen vervelend sat het pinapparaat het niet deed.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd een feestje wanneer wij afhalen bij Sangam Tandoori! Altijd ERG lekker!!! En zeer de moeite waard om even op en neer te rijden vanuit Nieuwerkerk ad IJssel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Food was good,the rice in particular was very tasty. I will order again. I gave one star less because of the use of plastic packaging. It would be great if you consider to use sustainable packaging instead.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en personeel super aardig. Voel me kind aan huis bij Sangam.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten en altijd snel geserveerd. De medewerkers zijn erg klantvriendelijk! Zeker een aanrader.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier vaak de lekkerste curry's van Rotterdam! Altijd smullen en altijd goede service. Aanrader!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het maakt niet uit wat we bestellen, het is altijd weer heerlijk. mooie grote porties, goed in verhouding met wat je ervoor betaald. Daarbij zijn ze optijd en super attent. Bedankt weer Sangam!!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, altijd vers en geweldige service, de zoetigheid was heerlijk.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Elke keer weer; lekker eten, supervriendelijke service en goed geprijsd. Zowel in hun toko als thuisgebracht!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Goede, snelle bezorging en onwijs lekker eten, met name de kokos naan is echt een aanrader.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten ,smaakvol ,meerdere malen al besteld en zo vriendelijk personeel.en alles altijd goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, altijd lekker hun tikka massala en butter chicken, dit is mijn vaste plek voor zoete indiase curry

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en warm!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Naan was goed. Pratha viel tegen was hard en droog.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service! Eten was lekker en warm. Wij hebben zo genoten dat we een paar uur later nog een x hebben besteld.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Best in town. Affordable quality and good and friendly service. Recommendable!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze en heerlijk smaakvol eten. Lekkere malse kipfilet en lekker gekruid. Snelle en vriendelijke bezorging en het eten was nog lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en de bezorging perfect op tijd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt mijn favoriete Indiaas restaurant in Rotterdam!! Vriendelijk werknemers/ bezorgers. En zooo lekker!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best Indian food in Rotterdam!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, perfect smaak een echt aanrader!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, wij zijn niet anders gewend !

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, zo als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een eenpersoons genoegen deze keer en nog lekkerder dan ooit tevoren met perfecte bezorging op gewenste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en op tijd geleverd. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was de service helemaal goed en hebben we heerlijk gegeten.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Mango lassi in Rotterdam

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten van een hoge kwaliteit met ook nog eens goede en snelle service. Plus Zonder twijfel de lekkerste samosa van Rotterdam!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten zoals altijd. Rij helemaal vanuit Zuid om het eten op te halen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Indiaas eten. Top verpakt en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer heerlijk eten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke eten 👌👌👌

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, erg lekker! Het had alleen wel iets warmer gemogen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, goede smaak en goed op temperatuur bij bezorging. Beslist een compliment waard en voor iedereen een aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik word heel blij van Sangam. Lekker Indiaas eten, en ook nog eens betaalbaar. Ik eet zelf vaak de vegetarische gerechten en die zijn altijd top.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, goede porties, perfecte bezorging en altijd een genoegen on het te eten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker authentiek Indiaas eten! Nu de tweede keer binnen korte tijd dat wij hier eten hebben besteld en beide keren is het goed bevallen. Dit geldt voor zowel de smaak van het eten als het formaat van de porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer Overheerlijk. Onze favo chicken tiki masala. Wij zijn allang een vaste klant. Jammer dat jullie jullie niet bezorgen in onze gebied.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker. Origenele kruiden. Vriendelijke bediening. Behulpzaam. Is niet de laatste keer geweest 😋

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar om afgehaald te worden. Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Is er een andere kok? Ik kom al 20 jaar bij jullie eten, altijd fantastisch, vers en heerlijk. Vandaag smaakte het echt anders, wat flauw, minder gekruid en vlak.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker. Indiaas eten is altijd prijzig maar je krijgt er goede kwaliteit en veel voor terug. Service is uitmuntend. Lieve mensen die met liefde hun klanten bedienen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch vers bereide lamb biryani! Waar voor je geld. Heb bij andere ook weleens bestelt maar bij Sangam is echt verrukkelijk. Mag volgende keer wel iets meer salade en yoghurt erbij. Maar dat is een detail. Complimenten nogmaals aan de chef.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Vriendelijke service.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig op tijd bezorgd en was nog goed warm. We hebben heel lekker gegeten. Ik vind het persoonlijk wel prijzig.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een blijmakertje voor ons en perfect op tijd voor de gewenste dichte deur afgeleverd door een vriendelijke bezorger waarvoor onze dank.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Nette/vriendelijke bezorger. Eten heel goed. Helaas mango lassie gelekt. Bij gebrek aan cash bij bezorger uitstekend opgelost door Sangam (geld teruggestort op mn rekening). Tevreden met deze service!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond op tijd klaar en was weer fantastisch lekker

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en de kwaliteit is constant, daar houden wij van. Zeer vriendelijke bezorging en altijd snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sangam is bij uitstek beste Indiase restaurant van Rottersam, met een prettige afhaal en bezorg service. Altijd goed eten met veel zorg bereid.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren heerlijk en snel bezorgd.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, lekker warm, op tijd kunnen ophalen.

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer een feestje en deze keer ook nog een special delivery. Sangam staat bij ons op 1.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd hier altijd als ik cravings heb voor Indiaas eten - gewoon omdat ze het lekkerste zijn + de porties zijn goed ! En de service is top - dankjewel !! ..Simply the best :)

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker op smaak, portiegroottes ook prima voor normale eters. In het online bestelformulier konden we geen keus maken tussen Naan en rijst, maar we hebben het in de opmerkingen erbij gezet en kwam helemaal goed. Fijne afhaalkorting.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Awesome food!!!

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1min punt De vlees beetje laten garen. Verder zo blijven doorgaan met bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en fijne service. Bedankt Sangam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben blij dat ik via dit kanaal ook mijn bestelling kan opgeven. Ervaring is dat bestelling op tijd is geleverd, zonder wachttijd. Dit scheelt mij veel tijd. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk!! Lekkere smaken. Het eten zou wel warmer kunnen zijn

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd.. moest wel lang op de bestelling wachten maar t was de moeite waard.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Ietsje te laat maar wel netjes gebeld dat het later werd. Toptent.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit eten blijft een feestje voor ons en de bezorging is goed en snel.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig! De oude kok is weer terug.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lauw warm. Eten wordt niet in een box bezorgd.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit van de kip was ooit beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik tevreden en vandaag ook wel redelijk maar de palak paneer had echt te veel zout. Was niet meer te eten. Los daarvan was de rest van de bestelling prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk, vooral de Naan met kokos is een aanrader!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en dichtbij maar vooral erg lekker. Snel en vriendelijke mensen.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd en even lekker als altijd.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super, ik miste dal op de website, maar dat was binnen 5 minuten aangepast. Heerlijk gegeten en bezorging was op de afgesproken tijd

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang niet meer bij jullie besteld omdat ik helaas niet meer in jullie bezorg gebied woon, maar op mijn werk laten bezorgen gister en was weer heerlijk als vanouds :)

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voortreffelijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel en kom al jaren bij Sangam. En het eten smaakt altijd goed. Smaakvol gekruid niet te scherp.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, alleen jammer dat we het moesten afhalen, bezorgen is zo lekker luxe.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste indian van rotterdam

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom heerlijk!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genieten weer! Ga zo door 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorgtijd. Mijn lievelings restaurant. Een tien waard!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd, vriendelijk personeel. Kortom: top!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Best quality Indian/Pakistani food in town.Very Tasty!

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vindaloo was spicy as fuck, my hair caught fire. Will order again. Cheers. :)

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overheerlijk! Smaak was precies goed en bezorging was perfect! Aanrader!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte heerlijk!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en altijd keurig op tijd bezorgd.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar een bakje waren nuet goed dicht gemaakt waardoor alles ging lekken tijdens de rit van de bezorger. Bij toelichting had ik ook vermeld om mijn biryani pittig te maken en was ook niet gedaan.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend. Maar er was een kleine fout in de bestelling gemaakt. Ik had 1 keer gewone naan (bij het hoofdgerecht) besteld, maar ook nog 1 losse garlic naan. Er werden echter alleen 2 gewone naan geleverd. Toch een stuk minder lekker! :-)

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren opnieuw besteld. Hartstikke lekker eten. En ontzettend bedankt voor de service!

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

SUPER LEKKER EN SNEL KLAAR

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel dit regelmatig en het blijft een feest om te eten, waarvoor mijn dank. Altijd goed warm, heerlijk vers, porties groot genoeg en heet is ook echt heet, plus snelle en vriendelijke bezorging.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk! Alles was top

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker. Alleen de salade vind ik zeer mager. Zoals deze nu is hoeft deze er voor mij niet bij.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Sangam is topkwaliteit indiaans.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De beste in de regio Super lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zoals Altyd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld hier: Goed en smakelijk eten, mooie ruime porties en prima op tijd! Complimenten voor dit indiase afhaalrestaurant. (erg handig dat bij gerechten de allergenen vermeld staan!) Aanrader.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden, vers en snel geleverd!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk en de bezorging was snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer lekker

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, snelle bezorging, het eten was nog heerlijk warm en echt heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm en heel snel bezorgd!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering en weer perfecte kwaliteit eten - lekker! Aanrader.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Alles was in orde. Alleen de chicken tikka massala was niet zoet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord, heerlijk.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty food and delivery was very fast.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten. Goede porties, dus niet te weing of te veel.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer fantastisch lekker

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Je waant je in India door alle geuren. Rij er speciaal voor om om af te halen onderweg naar huis en het is het dubbel en dwars waard. Top!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd wel lekker eten. De lekkerste chicken Tikka, iedereen is er gek op.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was superlekker en ook nog heerlijk warm. Het is ook snel bezorgd. Dank jullie wel.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker! bezorging was ook goed 45m op een zaterdagavond.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Razendsnel bezorgd

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmm ... lekker

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heel lekker alleen die bakjes zijn iritant wat met folie geplakt moeilijk open te krijgen, je moet uitkijken dat je geen curry op je kleren krijgt.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect zo als gewoonlijk..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk en met name de service was van voortreffelijke kwaliteit. Alleen maar liefde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Was helemaal goed, op tijd klaar en lekker. Bedankt.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saaie recensie, was weer goed zoals gewoonlijk...

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel eten als bezorging perfect.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer opnieuw super lekker, vrij snel en goed warm bezorgd! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel bij Sangam vaak mijn eten. Het eten is bij Sangam super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons geen Andere Indiaas restaurant! Sangam is het beste. Smaak, portie, levering! Wij bestellen ieder week! Top!!!!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Snel gebracht door aardige mensen. Aanrader!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit is prima, maar de porties zijn wat magerder geworden..., weinig bhindi en spinazie, wel weer erg lekker!

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker !

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk plus vriendelijke snelle bezorging.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Curry in stad snelle en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ontzettend lekker, echt een aanrader!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was echt héél erg lekker. Hier gaan we zeker nog veel vaker eten bestellen! Ik heb vrienden dit restaurant al aangeraden.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten... leuke gerechten en erg lekker Bezorging was stipt op tijd ! Complimenten

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten viel tegen nadat wij toch een aantal keren bij Sangam hebben gegeten. Vooral de garnalen- gerechten waren ontzettend vet ( halve bak met olie). Alle bakjes zaten onder de olie ( niet lekdicht). Jammer dat er niet op bakjes geschreven was welk gerecht er in zat. De bestelde groenten waren met gevuld met grotendeels/ teveel uien. Jammer , want wij hebben eigenlijk alleen goede ervaring met jullie!....

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van Rotterdam, bestel regelmatig

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens mij is er iets veranderd, het is nog steeds lekker maar toch anders. Soms wat droge tandoori kippenpoten en deze keer bij de curry's weinig en dikke saus. Jammer, zeker als je naan hebt besteld om lekker in de saus te dopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten zijn duurder geworden, kebab was droog en naan was taaier dan voorheen. Wel de aardigste bezorger, ever!

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, helaas deze keer minder kaas(smaak) in de kaas naan.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig goed weer.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered Chicken Biryani & Tandoori Chicken Curry with some Naan. Had tummy troubles for most of my family members... not a good experience! :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als gewoonlijk geweldig lekker

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en geen bezorgkosten voor de bestelling. Butter chicken was qua smaak niet erg goed maar kip biryani was lekker. Naan was helaas al koud. Al met al wel lekker gegeten!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren uitstekend. Bakjes gingen leeg prullenbak in. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekker vers en warm, dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier ontzettend vaak. Altijd super goede eten. Maar de laatste twee keer is de kwaliteit van de eten verandert. Is de kok vervangen? Of op vakantie? Jammer, bijna alle sausen smaken nu hetzelfde, zoet. Bijna geen kruiden meer. Breng de oude kok terug, aub!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Het lijkt er alleen op dat er een nieuwe kok is? Het smaakt wel lekker allemaal maar het is wat flauw. De kip was vooral zoet maar niet pittig en de naan was niet helemaal gaar. Jammer, het was altijd echt enorm lekker.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De naan en roti's waren deze keer niet te eten. Ze waren taai en hard. Heel moeilijk op te kauwen. En de roti's waren bruin. Het leken wel volkoren roti's te zijn. Helemaal niet lekker dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel en eten zo lekker dat het je elke keer weer blij maakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steeds zo lekker dat ik het steeds vaker bestel: prima kwaliteit en levering!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet erg warm. Verder lekker.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

precies op tijd klaar en smakelijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten, behoorlijk vullend, alleen jammer dat de samosa's een beetje koud waren. Verder was alles prima!

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd: fantastisch lekker, goede bezorging...! The best in town!

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is top ik rijd 50 kilometer heen en terug voor dat zegt al genoeg hoe smakelijk het eten is. Blijf zo door gaan.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt zo lekker dat eten.. Ik ga regelmatig vanuit Almere daar eten halen en dat is me het ritje echt wel waard!

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: overheerlijk!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en super lekker. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, zoals vanouds, erg lekker en van goede kwaliteit: kip heerlijk mals!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst met kip gegeten. Was heerlijk. Tweede keer nu en zal zeker niet de laatste keer zijn! Netjes warm gebracht bij het bedrijf en even gebeld door de koerier dat hij het bij de balie klaar staat.

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten vol smaken .snel bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer genieten

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

ik ben goed geholpen het personeel is vriendelijk. Het eten was heerlijk. Het enige nadeel vond ik dat er weinig vlees bij de gerechten zat. Verder een echte aanrader

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten. Vlotte bezorging door opgewekte, nette bezorger. Gemakkelijk besteld op de overzichtelijke website. Tevoren digitaal betaald met Ideal. Gemakkelijker kunnen ze het niet maken, lekkerder ook niet.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, wij komen zeker terug.

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, heerlijk en heerlijk plus snelle en vriendelijke bezorging

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten, nu van chicken tikka karahi, de bhindi en palak..., best in town!

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I always enjoy the food but I would appreciate it if you could find other containers than polystyrene! Would be a shame to stop ordering because of that...!

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Dahl soep en byrani rijst heel lekker!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en pittig is ook echt pittig. Snelle bezorging, zelfs in het weekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken tikka en palak waren erg goed. Ik was erg verheugd dat eindelijk butter chicken aan de kaart toegevoegd is. Echter viel dit ontzettend tegen. De saus was erg zoet i.p.v. romig, bevatte weinig kip, zeker ivm de palak, en was gemaakt met chicken tikka kipfilet stukjes! Merkwaardig als je het mij vraagt tov alle andere butter chicken die ik overal ter wereld op heb. Dit doet het gerecht zeer te kort als je het mij vraagt. Zeker vergeleken met de kwaliteit van de rest van de gerechten. Daarnaast is het ook nog eens 2 euro duurder dan de palak waarbij je beduidend grotere porties krijgt. Al met al bestel ik dit niet meer en ben ik teleurgesteld.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer als vanouds: eten was heerlijk, vers, mals, echt lekker, met dank aan Bilal!

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Korma was dit keer een beetje waterig.. voor de rest zoals altijd lekker.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel ditmaal tegen: kip was aangebrand en droog, porties spinazie en linzen vielen erg tegen...

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg vet en weinig gekruid - heb wel eens lekkerder Indiaas gegeten!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel, het eten was heeeeerlijk!! Alleen t gehakt heb ik echt weg moeten gooien, was droog en taai.. misschien hoort dat zo, dus die bestel ik de volgende keer niet meer... voor de rest was t echt weer lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!! En snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, heerlijk eten en snelle levering.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

YUMMMMMM zo ontzettend lekker!!

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was nog goed warm wanneer het aankwam. Was goed gekruid, en vulde ook heel goed. Zeker een aanrader, en zal de volgende ook zeker mijn bestelling hier plaatsen.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk als altijd!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

best in town! NIET BEZORGD MAAR ZELF OPGEHAALD!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen servet maar het eten is heerlijk!!!!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer zoals altijd: fantastisch. 8 verschillende gerechten en iedereen was tevreden.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! Vers en smaakvol. Snelle en goeie bezorger!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eren was dit keer nog goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bij Sangam heel lekker eten, maar de naan was niet zo vers als meestal. Bezorging prima.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en lekker eten. Zeer smaakvol. Korte levertijd. Was niet de eerste keer dat we hier hadden besteld. Echt een aanrader als je van gebalanceerd, kruidig, lekker en exotisch eten houd.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb Vaal gegeten van julie. Browser julie mark heel lekker biryani. Ik weet niet wat is gebuurt Maar dit keer het was niet so lekker. De kwaliteit is gedaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, as always. Was precies op de afgesproken tijd klaar en nog warm!

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. En het eten komt warm aan ondanks de afstand die we moeten afleggen.??

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten bij Sangam. Eten op juiste tijd klaar, netjes ingepakt en weer heerlijke smaaksensatie.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten: perfect gegaarde kip, sappig van binnen, knapperig van buiten, goed gekruid; de spinazie en bhindi voortreffelijk, lekkere naan en roti, volgende week weer!!

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is even lekker en snelle vriendelijke bezorging., ik bestel hier graag.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service. Uitstekende kwaliteit (dat vond iedereen).

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is altijd hoog en constant. Bovendien nog fijn personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit blijft steeds hoog, laatst in nieuw ande Indiaas restaurant gegeten..., bah, niet te vergelijken met het heerlijke eten bij Sangam Tandoori ! De kip tandoori is prime gekruid en sappig van binnen, de spinazie en okers zijn geweldig lekker! Ik ben erg blij met Sangam Tandoori!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 naan te weinig bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sangam is gewoon ontzettend goed! We love Sangam. Kwalitatief steekt Sangam met kop en schouders boven alle andere Pakistaanse (en Indiase) restaurants uit. En de bezorging is ook goed.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd (iets te vroeg) en erg lekker! Met 14 collega's genoten.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste Tandoori van Rotterdam...En App werkt goed en geweldig.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer heerlijk eten, ruim genoeg en een aardige bezorger.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zoals altijd snel en 4 blije gezichten aan een tafel met heerlijk Indiaas/ pakistaans eten, beter kan niet.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Mijn vrouw kennis laten maken met de Indaase/Pakistaanse keuken en zeer goed bevallen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb goed gescoord! Bedankt Sangam Tandoori

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekker pittig.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk met deze keer helaas een klein minpuntje, er zat een haar in mijn eten....

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vlot, zelfs op zondag. Heerlijke Curry!!! zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, altijd lekker..!! Best Indian take-away in Rotterdam. Gewoon proberen en je zal niet teleurgesteld zijn... !

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! :) al vaker besteld en altijd goed.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol eten, goed verpakt, nette bezorging. Het proberen waard!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we zeer centraal wonen kon de bezorger ons huis niet vinden waardoor het 1 uur en 20 minuten duurde voor we aan tafel konden. Hiervoor werd wel excuses aangeboden. Het eten was nu natuurlijk lauw. De naans lijken lang voor de bestelling al gebakken te zijn, waardoor ze slap en melig zijn. De smaken van onze vegetarische gerechten vielen tegen. De samosa was wel lekker. Vorige keer dat we besteld hadden hebben we wel erg lekker gegeten. Toen duurde het 1 uur voor het eten werd bezorgd, dus dat is conform belofte op de site. We gaan zeker nog een keer bestellen, en hopen dan te merken of dit een eenmalige slechte ervaring was. De beoordeling is een gemiddelde van onze 2 ervaringen.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tandoori chicken tikka special was weer heerlijk gekruid en niet droog, de palak was ook weer bijzonder lekker, wat me van de tandoori kabab curry tegenviel was de kleine hoeveelheid; het was wel erg lekker, evenals de bhindi! Steeds weer voor herhaling vatbaar: lekker en goede kwaliteit; bezorging ook snel en correct!

Reactie van Sangam Tandoori:Hai Valentine, Super bedankt voor je uitgebreide review! feedback waar we zeker wat mee kunnen! Tot de volgende keer!

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very well prepared for takeaway and really tasty as well. Big portions.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... HEERLIJK! Ik ben dol op hun eten. Beste Indiase restaurant van Rotterdam!

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed. Kreeg dit keer gratis rijst erbij. Mijn bestelling was ruim op tijd, ik bestel zeker nog een keer!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker! The food was delivered quite fast, very well aconditioned and very warm too. Everything was very tasty! I will certainly keep ordering food at this restaurant.

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker eten en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer netjes en optijd En super lekker mango lassie was gewoon heeeeerlijk.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke tandoorikip: mals, niet droog, de spinazie en bhindi lekker gekruid, steeds beste kwaliteit!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is echt heel goed en een nette service. Thumbs up!!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer besteld, super lekkere kip (Tandoori Tikka Massala), lekkere saus, vooral lekker met de zoete nan ook :) vriendelijk bezorging en service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik word elke keer weer erg blij van dit heerlijke eten.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was wel drie kwartier eerder dan wij hadden gevraagd.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer fantastisch. Ongelooflijk lekker, snel geleverd, handige bakjes.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd :-)

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een zaak gevonden waar het eten echt goed is. Genoten van Chikken Tikka, Palak paneer en andere gerechten. Voor herhaling vatbaar.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 40 minuten thuis, vond ik redelijk snel voor een zondag. Ik wilde een gerecht wat niet op de kaart stond, dit was goed op er lossen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker en snel bezorgd ook

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse kip, niet droog en lekker gekruid. Bhindi en palak ook erg lekker!!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Veel kip, goed gekruid. Naar onze smaak iets te weinig groente, maar waarschijnlijk voor velen is dit juist genoeg. Naan-brood was heerlijk. Alleen voor het bakje met hollandse salade moet echt een beter alternatief zijn.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sangam is verreweg het lekkerste Indiase Restaurant dat ik ken in rotterdam. Gerechten zijn stuk voor stuk echt zo lekker...Hun rijst onovertroffen, hun naan heerlijk.... Snel bezorgd ook nog.... Al jaren een begrip in Rotterdam wat mij betreft...

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een goede service en snel. Kwaliteit eten was ook erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Alweer super lekker gegeten

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten! Het beste Pakistaans eten in Rotterdam en omstreken; het enige wat in de buurt komt van mijn moeders eten!!!

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten, echt heerlijk. voor herhaling vatbaar

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

snel klaar, niet duur en prima eten. Palak Paneer smaakte anders dan ik gewend ben maar linzensoep was dan weer heerlijk.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een aantal gerechten besteld om later op te halen. Het eten was precies op tijd klaar. Vriendelijk geholpen en héérlijk eten! Aanrader.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmm erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk!

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Voor t eerst gegeten uit deze keuken. Zou wel fijn zijn als er bij de linzensoep zou staat dat deze pittig is. Als onervaren klant wel prettig. De rest was heerlijk !!

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Bezorger was 20 min eerder.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging, bestel hier graag.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds topkwaliteit eten, flink pittig Bezorger alleen enkele minuten later dan aangegeven

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd: 42 minuten Besteld: - Samosa; - King Prawn Curry; - Palak Paneer; - Alu Gobi Opmerkingen: Alu Gobi en Palak Paneer waren iets pikanter dan normaal, maar het ging zeker niet ten koste van de smaak. Alle bestelde gerechten waren vandaag 5-sterren.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, de vindaloo was goed pittig. Bezorging snel en vrolijk.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is toch al 20 tot 25 jaar zo dat ik heel graag eet uit de keuken van Sangam. Lekker pittig, weinig aangepast aan de Nederlandse smaak. Een goeie Indiaas/Pakistaanse keuken. (iet minder olie gebruiken mag : - )

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten kom er al jaren personeel is erg vriendelijke krijg altijd bij het w8en iets lekkers erbij. Tip bestel van te voren via de site of telefonisch wegens de drukte.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en veel eten, snel bezorgd. Vriendelijke bediening, ook aan de telefoon. Heel klantgericht en -vriendelijk. Aanrader.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al meer dan 20 jaar lang klant bij Sangam. De keuken is wel eens beter geweest. Het eten was erg zout en niet alles was even vers. bescherm de Sangam kwaliteit !

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, super lekker!

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Alles smaakt vers en heeft een authentiek Indiase smaak. Echt een aanrader voor iedereen!

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker, het werd snel bezorgd en kreeg nog is een gratis blikje cola wat een service!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goed eten voor een goede prijs! kon precies op afgesproken tijd afhalen en vriendelijke mensen!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een beetje aan de pittige kant, maar smaakte heerlijk! Bezorging was sneller dan verwacht. Goede service. Top!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en het stond al klaar toen ik het kwam ophalen.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service and goed eten. Eerste keer dat wij thuis lieten bezorgen we eten meestal in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Het eten was heerlijk. Ik zal nogmaals bestellen.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Bezorging was op tijd! Wederom dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker voor een goede prijs. Bezorging is ook erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Bedankt en tot de volgende keer.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed advies over de hoeveelheid en zelfs mijn Indiase gasten waren erg blij met wat hen voorgeschoteld werd. Een aanraden!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd weer Heerlijk gegeten...

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten. Bezorgtijd was ook goed te noemen. Volgende keer weer :-)

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een lange tijd weer eens besteld en het was lekker zoals ik al jaren gewend ben.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk genoten van alle het lekkere eten! we kregen een groep kritische eters te eten (allemaal horeca achtergond) en die waren allemaal erg enthousiast!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor 15 man besteld, iedereen was zeer te spreken over het eten! Dank voor de supersnelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen het uur bezorgd, echt heel lekker eten. Je moet wel van peper houden natuurlijk

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaak eten gehaald of het thuis laten bezorgen. Eten is altijd van goede kwaliteit en "gewoon" erg lekker!! In het restaurant altijd vriendelijk en geduldig geholpen en de thuisbezorging is ook steeds met een glimlach! Wat mij betreft is Sangam een echte aanrader!

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Elke keer weer

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was wel lekker, alleen was te veel olie en we hadden niet ons volledige bestelling gekregen. jammer van te olie, omdat de smaak verder goed was. en 5 sterretjes voor de bezorger

Reactie van Sangam Tandoori:Beste Ramautar, Wij vinden het heel vervelend dat je niet je volledige bestelling ontvangen heb. We zullen het goed maken met je! Bedankt voor je feedback! We zullen er beter op gaan letten :) Sangam

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed

Reactie van Sangam Tandoori:SUPER bedankt Misha!!

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen in Noord en waren altijd bereid om hier ons eten af te halen. Zo lekker vinden wij het! Nu het restaurant thuis bezorgd bestellen we hier regelmatig. Dikke aanrader!

Reactie van Sangam Tandoori:Fijn om te horen !!

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en smaakvol eten. Goede porties. Behoorlijk snelle bezorging. Eten had iets warmer mogen zijn.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten!

Reactie van Sangam Tandoori:TOP!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie keuze!

Reactie van Sangam Tandoori:Dank je wel Yasemin!

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, een aanrader voor iedereen.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ons betreft één van de betere Indiaase restaurants in Rotterdam. Heerlijk eten, goed op smaak! Porties mogen ietsjes groter (iig de vegetarische bijgerechten). Maar verder uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Onze go-to!

Reactie van Sangam Tandoori:Hartelijk dank! Bedankt voor je feedback ;)

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als alle andere keren perfect! Heerlijk eten, alles vers en warm + goede service.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en super lekker eten!

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was zeer vlot. Besteld chicken tikka massala Goed Tandoori Chicken tikka slecht Aloe gobi goed Zoetigheid goed. Semosa goed. Tandoori tikka was gewoon verbrand en zeer taai. Leek alsof het gewoon 2 x gebakken was. Hebben dat gwn weggegooid. Verder wel goed. Maar zonde van de tikka want kost je toch wel 6 euro terwijl je niks ervan hebt gegeten . Heb dit zlf niet gemeld bij de restaurant. Misschien dat ze het zouden oplossen. Maar verder was het eten wel goed. Alleen jammer dat je weinig eten krijgt voor best een groot bedrag.

Reactie van Sangam Tandoori:Beste Deepu, Bedankt voor uw reactie en feedback. Allereerst onze excuses voor de Tandoori Chicken Tikka. We zullen het met u goed maken, daarvoor nemen we telefonisch contact met u op. We vinden het belangrijk om goede kwaliteit te leveren met de service die daarbij hoort. Dus mocht dat een keer fout gaan zoals nu, dan gaan we daar ook zeker een passende oplossing bij zoeken! mvg, Sangam

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker !!! Maar de Tandoori chicken tikka masala mag wel meer zijn voor wat je betaald....

Reactie van Sangam Tandoori:Hai Jayanthi! Bij je volgende bestelling zullen we er wat extra tikka masala voor je in doen. zet er dan aub in de opmerking bij: ''graag wat extra tikka masala, tegoed van laatste bestelling''. mvg, Sangam

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pittig eten, te pittig voor mijn collega, we hadden een belofte gekregen voor andere drankjes erbij, dit aangegeven in de opmerkingen, helaas was dit wel fout gegaan, maar werd later alsnog gebracht. Naan brood was erg lekker!

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food and service. Very happy. Thank you:)

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, bezorging snel, helaas geen gratis cola

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrrrrrrr

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de dan wel niet de lekkerste tot nu toe in Nederland. Was erg verrast dat alles perfect was. Top. Currys roshni taj mahal noem maar op. Is niet te tippe aan sangam. Super man.

Reactie van Sangam Tandoori:Vriendelijk bedankt!! fijn om te horen dat het naar wens was! :) tot de volgende keer Deepu!

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food Fast delivery Good service Recommend to all

Reactie van Sangam Tandoori:Thanks a lot!

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very nice food. Good flavors and fast delivery. Look forward to trying other dishes on the menu.

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goede porties en snelle bezorging. Ga zeker vaker bestellen.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en keurig op tijd.

Reactie van Sangam Tandoori:Hartelijk bedankt Jayanthi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, als altijd! We bestellen vaker bij Sangam & zijn tevreden klanten. Vanavond was het eten iets minder warm dan we gewend zijn. Bezorging is redelijk constant & de bezorgers zijn vriendelijk!

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk indiaas eten en snel bezorgd.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten. Kost wel iets meer dan bij anderen, maar het is het waard.

Reactie van Sangam Tandoori:Hartelijk bedankt Ype! :)

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker !!! En vriendelijk. We hadden een aantal vragen en dit was geen probleem bedankt !!

Reactie van Sangam Tandoori:Vriendelijk bedankt weer Jayanthi! tot snel weer!

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Reactie van Sangam Tandoori:Top!

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top eten, top servies, top kwaliteit, top mensen , Zeker een aanrader ????????✌????️

Reactie van Sangam Tandoori:Bedankt!!!

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer even heerlijk als altijd!

Reactie van Sangam Tandoori:Dat is fijn om te horen! Hartelijk bedankt en tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.