Facebook

Beoordelingen van Sangam Tandoori Rotterdam

Recente recensies van Sangam Tandoori Rotterdam

5 sterren na 85 reviews

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten, echt heerlijk. voor herhaling vatbaar

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

snel klaar, niet duur en prima eten. Palak Paneer smaakte anders dan ik gewend ben maar linzensoep was dan weer heerlijk.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een aantal gerechten besteld om later op te halen. Het eten was precies op tijd klaar. Vriendelijk geholpen en héérlijk eten! Aanrader.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmm erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk!

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Voor t eerst gegeten uit deze keuken. Zou wel fijn zijn als er bij de linzensoep zou staat dat deze pittig is. Als onervaren klant wel prettig. De rest was heerlijk !!

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Bezorger was 20 min eerder.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging, bestel hier graag.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds topkwaliteit eten, flink pittig Bezorger alleen enkele minuten later dan aangegeven

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd: 42 minuten Besteld: - Samosa; - King Prawn Curry; - Palak Paneer; - Alu Gobi Opmerkingen: Alu Gobi en Palak Paneer waren iets pikanter dan normaal, maar het ging zeker niet ten koste van de smaak. Alle bestelde gerechten waren vandaag 5-sterren.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, de vindaloo was goed pittig. Bezorging snel en vrolijk.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is toch al 20 tot 25 jaar zo dat ik heel graag eet uit de keuken van Sangam. Lekker pittig, weinig aangepast aan de Nederlandse smaak. Een goeie Indiaas/Pakistaanse keuken. (iet minder olie gebruiken mag : - )

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten kom er al jaren personeel is erg vriendelijke krijg altijd bij het w8en iets lekkers erbij. Tip bestel van te voren via de site of telefonisch wegens de drukte.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en veel eten, snel bezorgd. Vriendelijke bediening, ook aan de telefoon. Heel klantgericht en -vriendelijk. Aanrader.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al meer dan 20 jaar lang klant bij Sangam. De keuken is wel eens beter geweest. Het eten was erg zout en niet alles was even vers. bescherm de Sangam kwaliteit !

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, super lekker!

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Alles smaakt vers en heeft een authentiek Indiase smaak. Echt een aanrader voor iedereen!

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker, het werd snel bezorgd en kreeg nog is een gratis blikje cola wat een service!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goed eten voor een goede prijs! kon precies op afgesproken tijd afhalen en vriendelijke mensen!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een beetje aan de pittige kant, maar smaakte heerlijk! Bezorging was sneller dan verwacht. Goede service. Top!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en het stond al klaar toen ik het kwam ophalen.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service and goed eten. Eerste keer dat wij thuis lieten bezorgen we eten meestal in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Het eten was heerlijk. Ik zal nogmaals bestellen.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Bezorging was op tijd! Wederom dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker voor een goede prijs. Bezorging is ook erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Bedankt en tot de volgende keer.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed advies over de hoeveelheid en zelfs mijn Indiase gasten waren erg blij met wat hen voorgeschoteld werd. Een aanraden!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd weer Heerlijk gegeten...

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten. Bezorgtijd was ook goed te noemen. Volgende keer weer :-)

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een lange tijd weer eens besteld en het was lekker zoals ik al jaren gewend ben.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk genoten van alle het lekkere eten! we kregen een groep kritische eters te eten (allemaal horeca achtergond) en die waren allemaal erg enthousiast!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor 15 man besteld, iedereen was zeer te spreken over het eten! Dank voor de supersnelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen het uur bezorgd, echt heel lekker eten. Je moet wel van peper houden natuurlijk

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaak eten gehaald of het thuis laten bezorgen. Eten is altijd van goede kwaliteit en "gewoon" erg lekker!! In het restaurant altijd vriendelijk en geduldig geholpen en de thuisbezorging is ook steeds met een glimlach! Wat mij betreft is Sangam een echte aanrader!

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Elke keer weer

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was wel lekker, alleen was te veel olie en we hadden niet ons volledige bestelling gekregen. jammer van te olie, omdat de smaak verder goed was. en 5 sterretjes voor de bezorger

Reactie van Sangam Tandoori:Beste Ramautar, Wij vinden het heel vervelend dat je niet je volledige bestelling ontvangen heb. We zullen het goed maken met je! Bedankt voor je feedback! We zullen er beter op gaan letten :) Sangam

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed

Reactie van Sangam Tandoori:SUPER bedankt Misha!!

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen in Noord en waren altijd bereid om hier ons eten af te halen. Zo lekker vinden wij het! Nu het restaurant thuis bezorgd bestellen we hier regelmatig. Dikke aanrader!

Reactie van Sangam Tandoori:Fijn om te horen !!

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en smaakvol eten. Goede porties. Behoorlijk snelle bezorging. Eten had iets warmer mogen zijn.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten!

Reactie van Sangam Tandoori:TOP!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie keuze!

Reactie van Sangam Tandoori:Dank je wel Yasemin!

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, een aanrader voor iedereen.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ons betreft één van de betere Indiaase restaurants in Rotterdam. Heerlijk eten, goed op smaak! Porties mogen ietsjes groter (iig de vegetarische bijgerechten). Maar verder uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Onze go-to!

Reactie van Sangam Tandoori:Hartelijk dank! Bedankt voor je feedback ;)

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als alle andere keren perfect! Heerlijk eten, alles vers en warm + goede service.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en super lekker eten!

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was zeer vlot. Besteld chicken tikka massala Goed Tandoori Chicken tikka slecht Aloe gobi goed Zoetigheid goed. Semosa goed. Tandoori tikka was gewoon verbrand en zeer taai. Leek alsof het gewoon 2 x gebakken was. Hebben dat gwn weggegooid. Verder wel goed. Maar zonde van de tikka want kost je toch wel 6 euro terwijl je niks ervan hebt gegeten . Heb dit zlf niet gemeld bij de restaurant. Misschien dat ze het zouden oplossen. Maar verder was het eten wel goed. Alleen jammer dat je weinig eten krijgt voor best een groot bedrag.

Reactie van Sangam Tandoori:Beste Deepu, Bedankt voor uw reactie en feedback. Allereerst onze excuses voor de Tandoori Chicken Tikka. We zullen het met u goed maken, daarvoor nemen we telefonisch contact met u op. We vinden het belangrijk om goede kwaliteit te leveren met de service die daarbij hoort. Dus mocht dat een keer fout gaan zoals nu, dan gaan we daar ook zeker een passende oplossing bij zoeken! mvg, Sangam

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker !!! Maar de Tandoori chicken tikka masala mag wel meer zijn voor wat je betaald....

Reactie van Sangam Tandoori:Hai Jayanthi! Bij je volgende bestelling zullen we er wat extra tikka masala voor je in doen. zet er dan aub in de opmerking bij: ''graag wat extra tikka masala, tegoed van laatste bestelling''. mvg, Sangam

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pittig eten, te pittig voor mijn collega, we hadden een belofte gekregen voor andere drankjes erbij, dit aangegeven in de opmerkingen, helaas was dit wel fout gegaan, maar werd later alsnog gebracht. Naan brood was erg lekker!

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food and service. Very happy. Thank you:)

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, bezorging snel, helaas geen gratis cola

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrrrrrrr

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de dan wel niet de lekkerste tot nu toe in Nederland. Was erg verrast dat alles perfect was. Top. Currys roshni taj mahal noem maar op. Is niet te tippe aan sangam. Super man.

Reactie van Sangam Tandoori:Vriendelijk bedankt!! fijn om te horen dat het naar wens was! :) tot de volgende keer Deepu!

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food Fast delivery Good service Recommend to all

Reactie van Sangam Tandoori:Thanks a lot!

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very nice food. Good flavors and fast delivery. Look forward to trying other dishes on the menu.

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goede porties en snelle bezorging. Ga zeker vaker bestellen.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en keurig op tijd.

Reactie van Sangam Tandoori:Hartelijk bedankt Jayanthi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, als altijd! We bestellen vaker bij Sangam & zijn tevreden klanten. Vanavond was het eten iets minder warm dan we gewend zijn. Bezorging is redelijk constant & de bezorgers zijn vriendelijk!

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk indiaas eten en snel bezorgd.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten. Kost wel iets meer dan bij anderen, maar het is het waard.

Reactie van Sangam Tandoori:Hartelijk bedankt Ype! :)

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer erg lekker !!! En vriendelijk. We hadden een aantal vragen en dit was geen probleem bedankt !!

Reactie van Sangam Tandoori:Vriendelijk bedankt weer Jayanthi! tot snel weer!

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Reactie van Sangam Tandoori:Top!

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top eten, top servies, top kwaliteit, top mensen , Zeker een aanrader ????????✌????️

Reactie van Sangam Tandoori:Bedankt!!!

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer even heerlijk als altijd!

Reactie van Sangam Tandoori:Dat is fijn om te horen! Hartelijk bedankt en tot snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.